28 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayı reklama girince acun zirveyi almış karadayı yinede iyi yga iyi gidiyor yb yükselmiş ve 3ü geçmiş

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
11.36 , 2) FOX: 5.13 , 3)
STAR: 4.74 , 4) KANALD:
4.68 , 5) SMNYL TV: 2.2

23:18 Karadayı bitti...

- - - Ekleme - - -

Karadayı bomba fragmandı.Haftaya ve sonraki hafta için bombanın fitili ateşlendi:X

Karadayıda bu bölüm heyecan ve aksiyon eksikti ama olsun bölüm idare ederdi diğer haftalar bomba gibi olucak.

yav sorun bende mi bilmiyom karadayı izlerken çok sıkılıyom inşallah şu mahirin kardeşi aksiyon getirir yoksa bırakacam kenan a kötü rol seçmişler son 2 bölüm düzeldi düzeldi düzelmedi izlemem zaten yükselememesinin sebebi bu kenan için izliyo 9-10 reyting kenan olmasa bu dizi tutmazdı sarmıyo beni
kenan keşke kabul etmeseydi bunu bu adam harika nasıl kullanamazlar akıl alır gibi değil

Haftanin en onemli aksami benim icin ve karadayinin 3/4 anca izleyebildim. :( Biri Feride ve Yasin konustuktan sonra ne oldu yazabilir mi? Fragmanda ne vardi?

yav sorun bende mi bilmiyom karadayı izlerken çok sıkılıyom inşallah şu mahirin kardeşi aksiyon getirir yoksa bırakacam kenan a kötü rol seçmişler son 2 bölüm düzeldi düzeldi düzelmedi izlemem zaten yükselememesinin sebebi bu kenan için izliyo 9-10 reyting kenan olmasa bu dizi tutmazdı sarmıyo beni
kenan keşke kabul etmeseydi bunu bu adam harika nasıl kullanamazlar akıl alır gibi değil

aga karadayı bırakılırmı yaf kenan için izlenir sadece

karadayı için geçen hafta yükselecek dedim sebeb mahirin nişanlısının hesap sorması heycan yaratacaktı ama bu kadın izleyicisi için merak uyandırıcı ki tns de yükselmiş ben bilmem işimdede biliyoruz ki sbt de yüksek çıkıyuor buu da sbtnin denekleri kadın agırlıklı oldugunu maçların tns de daha yukarı çıkıyor buda bir gösterge bakalım karadayı tns de yukarı çıkacak mı

aga karadayı bırakılırmı yaf kenan için izlenir sadece

aga zaten onun için izliyom o olmasa izlemezdim aga aksiyon falan yok hiç dizide yav feride mahir turgut falan arasında geçiyo hep aynı şeyler ben sıkılıyom aga pazartesi sağlam bi dizi gelirse onu izlerim ama pztsi de bişey yok
kenan yanlış seçim yapmış malesef acı hayatla ezelin 1000 de 1 etmez karadayı