28 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Harry Potter Melez Prens - Y.S. (TRT 1)

Oy: 5 21.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bence çok vasat abde 5 share almis iffet iste 15.60 share almıs iffetle karsilastirman hata a/b grubu reklamcilar tarafından daha onemlidir

ya arkadaş bizene reklamdan total hangisinin daha fazla izlendiğini gösterir şefkat tepe totalde 2. ve en çok izlenen dizi ne finali. final yapacak bi dizi varsa o da iffettir

Bence çok vasat abde 5 share almis iffet iste 15.60 share almıs iffetle karsilastirman hata a/b grubu reklamcilar tarafından daha onemlidir
Arkadaşım İffeti geçmiş diye çekemiyosun.Yoksa kimse Samanyolu dizisine laf etmez.Samanyolu 40.sırayı öpüp başına koyacak reytinglerde bir kanal.Bilmeden yorum yapma.

a/b grubuna bakmaz stv

eğer iffet stv'de olsa listeye girebilir miydi acaba

İffet tecavüz dizisi yarısı da drama şarkısı hop güçlü senaryo oluyo o zaman.

herşeye vasat deme aga

arkadaşım yorumlarının %90'u saçma stv vasatsa neden final yapsın şefkat tepe

düşündürücü bişey yok cumartesi gününün en çok izlenen dizisi şefkat tepe bu kadar basit

Bence Yetenek Sizsiniz bitince Iffet zirveyi oynar.Sefkat tepeyi bile gecebilir.

Kanal D'de ekranlara gelen "Keşanlı Ali Destanı" adlı diziyi ve TRT 1'de TV'de ilk kez ekrana gelen "Harry Potter ve Melez Prens" adlı filmi izledim.

Ben de Keşanlı Ali Destanını izledim.

şefkat tepeyi izledim. Doktorun kırk yılın bi başı köylülere iyilik yapacağı tuttu. Sandra, Şahin sayesinde Kordon'a yakalandı. Yine çok güzel bir bölümdü. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum.

28 Ocak Cumartesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye, her iki grupta da zirvede. Geçen hafta söylediğimi bu hafta tekrarlayacağım. Program çok yavaş ilerliyor. Ne zaman yarı finale geçecekler? Oranları gayet iyi.

Şefkat Tepe, 1 saat 25 dakikalık bölümüyle 7 reyting ve 19.55'te 17 share almış. Samanyolu'nun sakız gibi uzatacağı yeni bir dizi daha(bkz: Tek Türkiye)

Lale Devri, geçen sezonki zirve yarışlarından kopsa da hala 6 reytingi zorlu rakiplerine rağmen tutturuyor. Hiç şaşmadan her hafta ilk 5'te yer alıyor. Gayet başarılı buluyorum.

İffet, yavaş yavaş yükseliyor. Diziden bir kaç hafta kopan izleyici kitlesi tekrar Cumartesi günleri Star'ı izlemeye başlamışa benziyor. Dün akşamki bölümünü izledim. Güzel bir bölümdü. Ama İffet'te beni en çok rahatsız eden şey Cemil'in sürekli içki içmesi ve bu durumun normal bir şeymiş gibi gösterilmesi. Sanki hayatta bir şeyler yolunda gitmediğinde alkole koşmak gerekirmiş gibi bir izlenim yaratıyor. Doğru değil.

Yahşi Cazibe, totalde biraz daha gerilerde kalsa bile A/B'de en çok izlenen dizi ünvanını elinde tutuyor. Tam izleyemesem bile hoş bir bölümdü.

Kanal D'nin adı listede prime-time'dan sonra yayınlanan Yalan Dünya ile gözüküyor. Oda zaten tekrar bölüm. Keşanlı Ali A/B'de biraz yükselişe geçse bile kanalların en çok rekabet içinde olduğu prime-time'da Kanal D Cumartesi akşamları varlık gösteremiyor. İyi gitmiyor, iyi reyting alamıyor.

1 Erkek 1 Kadın ise düşüşte. Sol üst köşede saydam olarak sunulan +13 ibaresi özellikle muhafazakar ailelerde diziye karşı tedirginlik uyandırıyor. Geçen Cuma akşamı yaşlıca bir teyzemiz misafirimizdi. 1 Erkek 1 Kadın'ı açtığımda kanalı değiştirmem gerektiğini ve dizi için "bunları mı izliyorsunuz? görmüyor musunuz +13 yaş diyorsa bu programda kesin bir edepsizlik vardır." şeklinde bir söz söyledi. Dizinin edep ya da ahlak dışı olduğunu düşünmüyorum. Ama dediğim gibi +13'ü herkes farklı yorumlayabiliyor. Ayrıca dizide +13'ü üst köşede simge olarak yerleştirecek açıkça bir sebepte yok. 1E1K'ye +13 diyorsak prime-time'daki bir çok dizinin de en azından 13 yaşın üzerine hitap etmesi gerekir.

Son düzenleme: