28 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Harry Potter Melez Prens - Y.S. (TRT 1)

Oy: 5 21.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Keşanlı Ali iyi gidiyordu Kanal D bozdu.Kazanmak İçin 1 Dakika da iyi gidiyordu böyle ikisini de bitirdiler.
İffet yükselmiş ama çok saçma bir dizi.Eğer 1,5 saat sürüyorsa 1 saati şarkı çalıyorlar.Bu da güçsüz bir senaryo olduğunu ve söz yazamadıklarını gösterir.

ıffet senaryosu super kendı adına konuş

Iffetle baslayalim. Senaryosu mukemmel bir dizi. Bu kadar az reyring almasi hic inandirici degil. TNS gelince iffet zirvede olur. Agb'de iffet 9 reyting aldigi halde yetenek sizsiniz 6 reyting aliyordu
1 erkek 1 kadin abde super
Kesanli Ali Kanal d'nin yanlis hamlesiyle izleyici kaybetdi
Yahsi Cazibe'nin yukselmesine sevindim. Bu sezon izlemesemde gecen sezon takip ediyordum
Lale Devri 2 saatlik ozetin pardon tekrarin ardindan 21:45'te basliyor. Dizi resmen Pt2'ye intikal ediyor. Fox'ta dizi izlenmez. 15 dk reklam veriyor sonra diziyi 5 dk geriye alip gosterdikleri sahneyi tekrar verip yeniden 5 dk sonra reklam veriyorlar. Izleyici nasil dayaniyor hayret
Sevkat Tepe'yi izlemedigim icin yorum yapamayacagim

keşanlı ali yi kanal d nin enteresan hamlesi bitirdi bundan sonra zirve yarışının içinde olacağını zannetmiyorum yetenek sizsiniz bitince şefkat tepe zirvede olabilir

Ben de inanmıyorum UçankuşFocus'a ama şöyle de bir şey var. AGB'den SBT'ye geçerken en çok düşüş yaşayan dizilerden biri İffet oldu. Belki gerçekten SBT deneklerinin İffet ile bir sorunu vardır ve TNS geldiğinde İffet biraz daha yükselebilir :)

Zanetmiyorum. agb de kirinti reytingleri istedikleri programa veriyorlardi. bunlarda genelde tecavuzlu iki kizkardes bir eniste yada amcmin karisi gibi dizilere veriliyordu. :))))) iffet ve fatmagulun reytingleri ancak biraz daha yuksektir...

dikat ederseniz bu dizler genelde ay yapimin dizileriydi. ay yapimin iddiali oyunculara ragmen bu sene ses getiremedi nedense :)))) hatta al yazmalin felaket gidiyor..

ay yapimin malum sikede ilk adi anilan ve polisin bastigi sirket...

Uçankuşfocusa bende inanmıyorum. Onlar reyting ölçeceklerine dizi isimlerini doğru yazmayı öğrensinler. :D Şevkat Tepe değil, Şefkat Tepe olacak :)

Kanal D gelecek haftalarda Kesanli Ali Destani'ni PT-1'e geri alir.. Bu sonuçlar Kanal D'yi tatmin etmeyebilir.

Yetenek sizsiniz alisildigi gibi yine iki grubtada ilk ikiyi kapatmis yakinda yari finalde baslayinca reytingleride artacaktir.

Yahsi Cazibe bu hafta yine yükselise gecmis AB de en fazla izlenen Dizi olmus ama yinede bu sezon final yapmali.

Iffet de bu hafta iki grubtada yükselmis ama bundan sonra zirve mücadelesi veremez.

Kesanli Ali Kanal D nin yanlis hamlesi yüzünden zirve yarisindan uzaklasti Eski saatine alinirsa yine ilk 5 te olacaktir.

Lale devri basarili bir sekilde devam ediyor ama oda bu sezon bence final yapmali.

sevkat Tepe de total de cok iyi ama AB de cok kötü.

oha şefkat tepe kötü mü hiçbirşeyden anlamıyorsun o zaman stv'nin en başarılı dizisi:)

Sefkat Tepe bu reytinglerle bitmez, yani STV asla bitirmez.. Su an STV'nin en çok izlenen dizisi ve çok basarili reytingler aliyor..

tektürkiye zamanında zirveye oynuyodu şefkat tepe nin bu kadar izlenilmesi niye garip geliyo anlamadım