Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Geçen haftaki mesajların ortada demet iki eleştirdi diye her şeyini paylaşmıştın kadının
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Geçen haftaki mesajların ortada demet iki eleştirdi diye her şeyini paylaşmıştın kadının
Geçen hafta bozukmuş bu hafta düzeldi kudurBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.
Diziler 3 saati ayıramayacağım kadar uzun. Sabah en az x1.25 hızlandırılmış ve bakışmaları atlanmış şekilde yarı sürede bitiririm.
@Angelica
Tahir'in Şükran'la olan sahneleri izlenebilir. Şükran'ın sahnelerini ertesi gün youtube'dan tekrar açıp izliyorum. Fare sahnesi çok komikti.Hee ondan da sen haklısın Ömeri izlerken bende Süreyya ve Tahir sahnelerini sardırarak izledim
Uzak dursun zaten, doğru karar.
Tahir'in Şükran'la olan sahneleri izlenebilir. Şükran'ın sahnelerini ertesi gün youtube'dan tekrar açıp izliyorum. Fare sahnesi çok komikti.
Ben bu akṣam Tv izleyemiyorum. Bir arkadaṣ sebebiyle hastanedeyim.
Aaa çok geçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur ya
Geçmiş olsun. 🙏Ben bu akṣam Tv izleyemiyorum. Bir arkadaṣ sebebiyle hastanedeyim.
Geçmiş olsun.Ben bu akṣam Tv izleyemiyorum. Bir arkadaṣ sebebiyle hastanedeyim.
Burada diziyi destekleyenlerden 20+ reyting geliyor diye bir şey yazan varsa çıkar göster ki insanların dinsiz olduğunu iddia etmen gibi zırvalamış olma."rekor geliyor"
"20+ reyting geliyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?