yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeÖzet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..![]()
yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeÖzet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..![]()
Banada öyle geliyo Ab'de 13 almasını gerektirecek bişey yoktu anormalyoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeyani bu yükselişin kesin sebebi 3 adamdır
Özette full 3 Adam vardı nerdeyse. O da yeni bölüme etki etmiş. 3 Adam etkisi olmasa ab'de 13 alması zordu yeni bölümün.Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..![]()
Evet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyoMasallah Survivor 80 dk. özet yayinlamis. Sanki yeni bölüm
3 Adam'in gaziyla iyi oranlar almis ama son 30 dakikasinda rakip yokmus, zira Karadayi erken bitti.
Gercekleri görmek gerekyine de tebrikler..
Karadayi'm yine olaganüstü gitmis, helal olsun.ABC1 grubunu diziler arasinda fethediyor
![]()
ab de noliyiEvet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyo![]()