28 Nisan 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır.. :)
yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemde :) yani bu yükselişin kesin sebebi 3 adamdır

Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır.. :)
Özette full 3 Adam vardı nerdeyse. O da yeni bölüme etki etmiş. 3 Adam etkisi olmasa ab'de 13 alması zordu yeni bölümün. :) Dün güzel bir bölümdü evet ama 13 alması da ekstrem bir durum yani. Ada konseyi olmadı mesela dün. Ayrıca 3 Adam'ın geleceğini 1 gün önce fragmanlardan öğrendim ben insanların 1 haftada önceden bildiğini zannetmiyorum. :)

Masallah Survivor 80 dk. özet yayinlamis. Sanki yeni bölüm :D
3 Adam'in gaziyla iyi oranlar almis ama son 30 dakikasinda rakip yokmus, zira Karadayi erken bitti. :)
Gercekleri görmek gerek :) yine de tebrikler..

Karadayi'm yine olaganüstü gitmis, helal olsun. :) ABC1 grubunu diziler arasinda fethediyor :)

Masallah Survivor 80 dk. özet yayinlamis. Sanki yeni bölüm :D
3 Adam'in gaziyla iyi oranlar almis ama son 30 dakikasinda rakip yokmus, zira Karadayi erken bitti. :)
Gercekleri görmek gerek :) yine de tebrikler..

Karadayi'm yine olaganüstü gitmis, helal olsun. :) ABC1 grubunu diziler arasinda fethediyor :)
Evet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyo :Z

Survivor A\B grubunda çok yüksek reyting almış.Programın özeti bile 10 reyting alarak çok başarılı gitmiş.
Karadayı her iki grupta iyi reytingler almış.

Survivor şova devam ediyor! :Z:oley: Fark yapmışız yine. :):)

---

O değil de Karadayı'nın A/b'sinin O Ses'ten çektiği yetmedi, şimdi de Survivor'dan çekiyor. :F

Karadayı'nın a/b'de bi iddiası olmadığını ve kalite yoksunu olduğunu biliyoruz da sürekli düşüyor durum vahim. :A:A

Tebrikler Survivor! Tebrikler Acun Medya! :ok:

bir de survivor bu sene de karadayıya hep geçilecek diyolardı :ppp: 11.8 ratinge yükselerek rahat şekilde zirvede 3 adam özeti uçurmuş total 8.4 ab 9.6 almış eee normal akşam çok bilmeyen vardı olduklarını abde 13.4 alarak çok rahat helal be :)
karadayı 10.7 ratingle çok iyi gitmiş yine abde de öyle 9.7 almış tebrikler :)

3 Adamlı Survivor'u izleyecektim ama evde izlenirken o kadar çok reklamını yaptı ki Acun programın yemin ettim izlersem adam değilim. :D

5 dakikada bir programı kesip reklamını yapıyor. 😕

Ama tabii ki Starım çok iyi gitmiş buna çok sevindim. :Z