28 Nisan 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..
yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemde
yani bu yükselişin kesin sebebi 3 adamdır

Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..
Özette full 3 Adam vardı nerdeyse. O da yeni bölüme etki etmiş. 3 Adam etkisi olmasa ab'de 13 alması zordu yeni bölümün.
Dün güzel bir bölümdü evet ama 13 alması da ekstrem bir durum yani. Ada konseyi olmadı mesela dün. Ayrıca 3 Adam'ın geleceğini 1 gün önce fragmanlardan öğrendim ben insanların 1 haftada önceden bildiğini zannetmiyorum.

Masallah Survivor 80 dk. özet yayinlamis. Sanki yeni bölüm

3 Adam'in gaziyla iyi oranlar almis ama son 30 dakikasinda rakip yokmus, zira Karadayi erken bitti.

Gercekleri görmek gerek
yine de tebrikler..

Karadayi'm yine olaganüstü gitmis, helal olsun.
ABC1 grubunu diziler arasinda fethediyor

Evet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyo

Survivor A\B grubunda çok yüksek reyting almış.Programın özeti bile 10 reyting alarak çok başarılı gitmiş.
Karadayı her iki grupta iyi reytingler almış.

Survivor şova devam ediyor!
Fark yapmışız yine.

---

O değil de Karadayı'nın A/b'sinin O Ses'ten çektiği yetmedi, şimdi de Survivor'dan çekiyor.

Karadayı'nın a/b'de bi iddiası olmadığını ve kalite yoksunu olduğunu biliyoruz da sürekli düşüyor durum vahim.

Tebrikler Survivor! Tebrikler Acun Medya!

bir de survivor bu sene de karadayıya hep geçilecek diyolardı
11.8 ratinge yükselerek rahat şekilde zirvede 3 adam özeti uçurmuş total 8.4 ab 9.6 almış eee normal akşam çok bilmeyen vardı olduklarını abde 13.4 alarak çok rahat helal be

karadayı 10.7 ratingle çok iyi gitmiş yine abde de öyle 9.7 almış tebrikler

3 Adamlı Survivor'u izleyecektim ama evde izlenirken o kadar çok reklamını yaptı ki Acun programın yemin ettim izlersem adam değilim.

5 dakikada bir programı kesip reklamını yapıyor. 😕

Ama tabii ki Starım çok iyi gitmiş buna çok sevindim.