yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeÖzet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..
yoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeÖzet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..
Banada öyle geliyo Ab'de 13 almasını gerektirecek bişey yoktu anormalyoo ben duymadım mesela o kadar tv ile alakalı olmama rağmen duymadım hemdeyani bu yükselişin kesin sebebi 3 adamdır
Özette full 3 Adam vardı nerdeyse. O da yeni bölüme etki etmiş. 3 Adam etkisi olmasa ab'de 13 alması zordu yeni bölümün.Özet uzadı o yüzden yükselmiştir. Duyma derken zaten 1 haftadır gelecek deniyordu. Duymayan kalmamıştır..
Evet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyoMasallah Survivor 80 dk. özet yayinlamis. Sanki yeni bölüm
3 Adam'in gaziyla iyi oranlar almis ama son 30 dakikasinda rakip yokmus, zira Karadayi erken bitti.
Gercekleri görmek gerekyine de tebrikler..
Karadayi'm yine olaganüstü gitmis, helal olsun.ABC1 grubunu diziler arasinda fethediyor
ab de noliyiEvet ABC 1 grubunda çok iyi 12'den aşşağı almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?