28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem'in evet reytingi azalmis olabilir ama 10 reytinge-11 reytinge dustu eyluk-ekim ayinda ozamana bakarsan reytingi baya iyi yani yukselmis durumda kuzey ise 8 aliyodu simdi 6 yani ozaman Muhtesem 11 Kuzey 8 aldiginda ezmis oluyodu simdi Muhtesem 11.7 Kuzey 6 okadar cok fark var ki.Yani benim demek istedigim su eylul-ekim aylarinda sadece 10-11 aliyodu simdi ise 11-12 yani zayiladigi falan yok hele ki Carsamba'ya bakarsan cogalmis bile oluy😵yle Bir Gecer Zaman ki 27-13 oldu yani 14-15 reyting kaybetti.Muhtesem ise 5 reyting oluyor yani zayifladi diyosan Oyle bir gecer zaman ki;ye diyeceksin muhtesem yine 13-14 reyting alabir.Ama Oyle bir gecer Zaman Ki 27 bundan sonra hic olamaz.17 reyting alan dizi hala 12 aliyosa zayifladigi falan yok yine alabilir 14-15.Fatmagul'de oyle yani zayilamadi keni gununde kral.Oyle bir gecer zamanki'de kral ama 15 reyting kaybeden dizi cok zayiflamisitir ve bende onu izliyorum ama iste 27-13 nerde.Muhtesem ise sadece 17-12.Fatmagul'de 18-12 yani okadar cok zayiflaiklari falan yok.Hemde Nisan ayinda.Kista 10 aliyosa yazda 12 bence hic zayifladigi yok.Ustune rekabet cogalmisken hala 12-14 aliyosa cogalmistir bunu sana soyluyorum Lordly

Son düzenleme:
starın kendi yaptığı iş yok taşıma suyla değirmen dönmez maç film yada dizi transfer etmek bunlar zor durumda yapılacak şeyler, kanal d veya show yapıyormu hayır..

myninde zayıfladığı yok mayıs ayı geldi sezon bitti bitecek bu saatten sonra dizi izlenmez..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI - OZET (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:20:56[/TD]
[TD]24:00:16[/TD]
[TD]00:39:20[/TD]
[TD]3,07[/TD]
[TD]10,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yeni bolumuyle nerdeyse ayni oranda

Çocuklar Duymasın ın Bu hafta ÇARŞAMBA günü reytingi
Çocuklar Duymasın ın Çarşamba günü ki ab reytingi 3,03 Cumartesi günü ki reyting 2,35... Çarşamba günü ki share 7,90 Cumartesi günü ki share 9,38

Bence Çocuklar Duymasın Cumartesi Günü yayınlansa iyi reytingler alabilir....İnşallah

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dün Survivor i izledim güzel bir bölümdü yarismada cekismeli gecmesede gayet güzeldi, Ünlüler ödülü kazanmis olsada birbirlerine girdiler buda Reytinglere yansimis ama sunu belirtmek istiyorum Ünlüler adasinda bri tane adam gibi adam var oda Nihat.

Survivor reytingleri yine silmis süpürmüs hele AB de 12 Reyting alarak rakiplerini ikiye katlamis.

Sefkat Tepe Lala Devri nin düsüs yasamasiyla Total de 2. sirayi kapmis ama AB de yine cok gerilerde kalmis.

Lale Devri su son 2-3 haftadir hep düsük geliyor Total de 2. siradan 3. siraya düstü bence bu dizinin bir sezon daha devam etmesi kesinlikle yanlis olur.

Akasya Duragi Total de 5. olurken AB de yükselerek 7. olmus bence bu oranlar cumartesi icin Kanal D ye yeterlidir.

Iffet, Kesanli Ali ve Yahsi Cazibe yarisi yine cok gerilerden takip etmisler. Kesanli Ali zaten final yapacak ama diger ikisininde bence bu sezon sonunda final yapmasi lazim.

aynen öyle aga adam gibi adam orda bi nihat var sonuna kadar arkasındayız sms e kalırsa kimse onunla baş edemez.

İnşallah Yahşi Cazibe de 3.sezon oynar

bende atacam geçen sene nihat doğan adamımdı çok severim nd yi
sms kaldığında çok oy attım ona ama haksızlık yaptılar 2.oldu

Takas senin tutugun adamlara dizilere hep haksizlik yapiliyor kurtlar 30reytingin 22reytingini yerler nd nin oylarini yerler bu ne yaw ne sansizlik
))))))))))))))))))

Arkadaşım öncelilkle yazdıklarımı doğru düzgün okumadan muhteşem yüzyılı savunmaya geçme.

Yahu ben diğer dizilerden bahsetmedim ki! Diğer dizilerin reytingi harika sadece muhtesem yuzyil dusuyor gibi bir sey ifade etmedim. Neresinden anliyorsunuz yazdiklarimi.

Star tv'nin dizilerinin genel olarak durumunu yazdım ve Star'ın tek kurtarıcısı Muhteşem Yüzyıl da eski 15-16 reytingine ulaşamıyor. Diğer diziler de düşmüş olabilir ama ben diğer dizilerle kıyaslamadım. Sürekli kuzey güneyle, öyle bir geçer zamanki ile kıyaslayıp duruyorsunuz. Abi ben "sadece" muhteşemin durumundan bahsettim.

Muhteşem yüzyıl gibi bir çok dizi de düşmüş olabilir ama sonuçta muhteşem de düştü bunu görün artık.Diziyi seviyorsunuz diye körü körüne savunmanıza gerek yok.

dipnot:Ö.b.g.z.k. 27'den 13'e düştü demişsin ama Muhteşem de bir zamanlar 25 reyting alıyordu hatırlatmak isterim.

--- SON ---

Son düzenleme:
Yasi cazibenin senaryosu bitti artik top ceviriyorlar. dun pamuk presse dondurduler diziyi

Biliyorum ben de sevmiyorum ama eniştemlerin en bayıldığı film bazen ben de izliyorum ben de gülüyorum ama bu aralar Çocuklar Duymasın da düşüşe geçti özellikle dün gece 23:15 te tekrarının yayınlanmasına rağmen 2 grupta da yahşi cazibenin hemen arkasında yer almış helal olsun

nıhat smse kalırsa bende desteklerım. Kaç tl gıdıyor sms atınca ?

boşuna paranıza yazık. erkeklerde anıl kızlarda almedia herkese açık ara fark atar
))))))))) nihat kimiş salamlar hapur hupur götürüyor
))))))

Takas senin tutugun adamlara dizilere hep haksizlik yapiliyor kurtlar 30reytingin 22reytingini yerler nd nin oylarini yerler bu ne yaw ne sansizlik
))))))))))))))))))
arkadaş yine anlamadan yorum yapmışsın sana cevap vermekten sıkıldım artık vadi şimdi 30 reyting alır demiyorum eskiden almış diyorum 2009 dan sonra 30 u geçemez.nihat doğan a haksızlık yapılan nokta adam bütün oyunlşarı aldı götürdü hepsini kazanıyodu final oyununda da deryayla taneri yendi ama acun sms le şampiyonu belirledi.
valla tam bilmiyorum ben geçen sene nihat doğan a sms attığımda 0.8 tl gidiyodu.
boşuna paranıza yazık. erkeklerde anıl kızlarda almedia herkese açık ara fark atar
))))))))) nihat kimiş salamlar hapur hupur götürüyor
))))))
nihat ı kimse sms te geçemez bak görürsün çok seviliyo adam gibi adam

takas senin şansızlıgın işte bir türlü desteklediğin adamlar birinci olamıyor
)))) demek bu niyatta gidici... ne smd nede reyting ölçümlerde şansın tutmuyor hay aksi
)))))))))