Hazem
Favori Üye
Muhtesem'in evet reytingi azalmis olabilir ama 10 reytinge-11 reytinge dustu eyluk-ekim ayinda ozamana bakarsan reytingi baya iyi yani yukselmis durumda kuzey ise 8 aliyodu simdi 6 yani ozaman Muhtesem 11 Kuzey 8 aldiginda ezmis oluyodu simdi Muhtesem 11.7 Kuzey 6 okadar cok fark var ki.Yani benim demek istedigim su eylul-ekim aylarinda sadece 10-11 aliyodu simdi ise 11-12 yani zayiladigi falan yok hele ki Carsamba'ya bakarsan cogalmis bile oluy😵yle Bir Gecer Zaman ki 27-13 oldu yani 14-15 reyting kaybetti.Muhtesem ise 5 reyting oluyor yani zayifladi diyosan Oyle bir gecer zaman ki;ye diyeceksin muhtesem yine 13-14 reyting alabir.Ama Oyle bir gecer Zaman Ki 27 bundan sonra hic olamaz.17 reyting alan dizi hala 12 aliyosa zayifladigi falan yok yine alabilir 14-15.Fatmagul'de oyle yani zayilamadi keni gununde kral.Oyle bir gecer zamanki'de kral ama 15 reyting kaybeden dizi cok zayiflamisitir ve bende onu izliyorum ama iste 27-13 nerde.Muhtesem ise sadece 17-12.Fatmagul'de 18-12 yani okadar cok zayiflaiklari falan yok.Hemde Nisan ayinda.Kista 10 aliyosa yazda 12 bence hic zayifladigi yok.Ustune rekabet cogalmisken hala 12-14 aliyosa cogalmistir bunu sana soyluyorum Lordly
Son düzenleme: