28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Her konuyu ya kurtlar vadisine ya m.yüzyil getiren arkadaslardan biktik ama ..!

Arkadaşım sen de benim her yazdığımı alıntı yapma. En başta İffet hakkında yorum yaptım.

2 dakika geçmeden alıntı yapıp savunmaya geçmişsin.

İstediğim yorumu yapamayacak mıyım ya?

Konuyu saptıran kim aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Beni affet iyi diye. Bir tek onu örnek gösteriyorsun. Harry de 2 almasın 3 alsın yine de iyi değil.

Muhteşemin zayıfladığı zaten belli. Hafta 1. olamıyor artık. Daha da zayıflarsa işi zor. Bu kadar...:D

konuyu saptiriyorsun m.yüzyıl kendi gününde ikiye katliyor kuzeyi ikiye 7 9 reyting fark atiyor böle iki dizi var

ö.b.g.z m.yüzyıl saptirma yapma

ya zaten ben Muhteşem yüzyıl yerlerde sürünüyo demedim ki.:D Star'da Muhteşemden başka izlenen bir şey yok sadece zayıfladı dedim o kadar. Bunda abartılacak ne var anlamadım zaten belli bir şey.:D Saptırma nerde??:D

Son düzenleme:
ya zaten ben Muhteşem yüzyıl yerlerde sürünüyo demedim ki.:D Star'da Muhteşemden başka izlenen bir şey yok sadece biraz zayıfladı dedim o kadar. Bunda abartılacak ne var anlamadım zaten belli bir şey.:D

ne zayiflamasi ne sallıyorsun ya 12 14 reyting alan dizi göstersene ö.b.g.z dısında fatma gül bi totalde alio ab dede 11 falan alıo m.yüzyil izlenio affet beni izlenio eyvah düsüyorum izlenio harry potter 3 Reytingi en az 2 milyon kisiye takamül ediyor :) türkiyede 70 milyon insan var vur yüzdeye bak ne kadar izlenmis bu arada harry potter Trends Topic Oluyor her seferinde

ya zaten ben Muhteşem yüzyıl yerlerde sürünüyo demedim ki.:D Star'da Muhteşemden başka izlenen bir şey yok sadece zayıfladı dedim o kadar. Bunda abartılacak ne var anlamadım zaten belli bir şey.:D Saptırma nerde??:D

stara zayifladi demek dogru olmaz. bira gobegi(muhtesem) cikmis sıska adam demek daha dogru :))))))))

Trend topicler malesef reytinglere yansımıyor.

Eyvah Düşüyorum, Muhteşem sayesinde iyi reyting alıyor. Perşembe günü 3 reytingi bile zor alacak.

Aynı şeyi 100.kez tekrarlıyorum ya "Ben Muhteşem kötü reyting alıyor" DEMEDİM ama sen 2de1 12 alıyo diyorsun. Sadece zayıfladı dedim. Önceden totalde 13 ab'de 16 alan dizi şimde totalde 11 ab'de 14 alıyor. Bu kadar basit ya zayıflamış işte.

Trend topicler malesef reytinglere yansımıyor.

Eyvah Düşüyorum, Muhteşem sayesinde iyi reyting alıyor. Perşembe günü 3 reytingi bile zor alacak.

Aynı şeyi 100.kez tekrarlıyorum ya "Ben Muhteşem kötü reyting alıyor" DEMEDİM ama sen 2de1 12 alıyo diyorsun. Sadece zayıfladı dedim. Önceden totalde 13 ab'de 16 alan dizi şimde totalde 11 ab'de 14 alıyor. Bu kadar basit ya.

hala konusuyon m.yüzyıl karıstırdın madem konuyu ortadan girip saga sola çekme 11 14 mü alüo 11:78 ne zaman beri 11 oldu rakibi kuzey 6 reyting alio abde 6:50 almis iki kati fark atio daha ne olsun bundan daha büyük bir fark hayal olurdu

hala konusuyon m.yüzyıl karıstırdın madem konuyu ortadan girip saga sola çekme 11 14 mü alüo 11:78 ne zaman beri 11 oldu rakibi kuzey 6 reyting alio abde 6:50 almis iki kati fark atio daha ne olsun bundan daha büyük bir fark hayal olurdu

Ya kuzey guneyle ne alakasi var takmişsın muhtesem kuzey guneyi ikiye katliyo diye. Ben muhtesemin reytinginin azaldigindan bahsediyorum ki bu dogru bir sey. Reytingleri kime gostersen ayni seyi soyler. Muhtesem
eski reytini alamıyor her sey ortada iste.

sana sormadım :))))))))))))))))) yine atladın ortaya üstüne vazifelenmememis mesaj iki kisinin arasina girilirmi yauu :)))))

Anlamadıysan anlatayım dedim pardon bir daha girmem araya.:D Mümkünse sen de benim her yazdığıma atlamazsan iyi olur. :)))))))))))

Ya kuzey guneyle ne alakasi var takmişsın muhtesem kuzey guneyi ikiye katliyo diye. Ben muhtesemin reytinginin azaldigindan bahsediyorum ki bu dogru bir sey. Reytingleri kime gostersen ayni seyi soyler. Muhtesem
eski reytini alamıyor her sey ortada iste.

yauv nasi birisin bıktım be m.yüzyil aldigi reytingi 3 dizi alio ö.b.g.z fatma gül m.yüzyil bide hala ne sallion trt osmanlı dizisi çekti totalde 26 ab 7 .ci oldu ab reytingi 3 totalde 2 reyting :))))))))))))))

yauv m.yüzyil özeti bile iki katagoride ikiye katladi osmanlı dizisinin kralı

yauv nasi birisin bıktım be m.yüzyil aldigi reytingi 3 dizi alio ö.b.g.z fatma gül m.yüzyil bide hala ne sallion trt osmanlı dizisi çekti totalde 26 ab 7 .ci oldu ab reytingi 3 totalde 2 reyting :))))))))))))))

yauv m.yüzyil özeti bile iki katagoride ikiye katladi osmanlı dizisinin kralı

abi hala anlamamakta ısrar ediyorsun ya. valla gülme krizine girdim aynı seyi soyleyip duruyorsun.:D Muhtesemin reytingi kotu diyen oldu mu ya kac kere soyledim. Sadece "ZAYIFLADI". Yani reytingi azaldı. Daha nasıl soyleyeyim bilemedim ki.:D

abi hala anlamamakta ısrar ediyorsun ya. valla gülme krizine girdim aynı seyi soyleyip duruyorsun.:D Muhtesemin reytingi kotu diyen oldu mu ya kac kere soyledim. Sadece "ZAYIFLADI". Yani reytingi azaldı. Daha nasıl soyleyeyim bilemedim ki.:D

zayıflamayan dizi kalmadi

sbt rezilligi kvp 8 reytinge düsürdü

anlamadim :)))))))))

Anlasaydin sasardim vallahi..

lordy demiski star zayifladi bende zayifladi demek dogru olmaz muhtesemden dolayi biraz iyi gozukuyor. bu durumda bira gobegi gibi siska bacaklar ve vucut ama gobek siskin biri stara daha uygun yakistirma olur :)))))))))

survivor fark atmış yine şefkat tepe ye helal olsun 2.liği sonuna kadar hakediyor

yine bir çuval işe yaramaz proğram ilk beşi almış

keşanlı ali destanı bu kadar ıvır zıvır arasında yine haketmediği yerde

iffet eskisi gibi değil her bölümde senaryo dağılıyor kimin kime naptığı belli değil kalite kayboldu zaten olmayan kaliteninde kaybolması diziyi bitirmiş

aslında seyircinin kaliteyle ilgilendiğinide sanmıyorum hafta sonları tamamen boş işler ilk sıraları almış..