28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
haluk maaşını merak ettım soylermısın.. Soylersen soz bı gun fox ızleyecegım..

şefkat tepe 2.liği sonuna kadar hakediyor 1.survivor zaten :D

Stv kim, Fox kim gibi bir kıyaslama söz konusu bile olamaz.
Ben de kıyaslamak istemiyorum, ama 1. olmasının neresi saçma?
İlla kıyaslayacaksak -kalite bakımından karşılaştırmıyorum ama- biri 19 yıllık kanal (hatta yayın grubu) diğeri 5 yıllık.
Haluk arkadaşımız bir anlatsa diyeceğim de maalesef Fox'un buraya erişimi engellenmiş. :)

Adamların haftada bir yüzü gülüyor, onu da çok görmeyin Samanyolu'na. :)
Dağda, tepede, kışın eksi kaç derece soğukta çekim yapıyorlar. Fragmanı bile ucu ucuna geliyor.

Hem SBT şike yapıyor diyelim, o zaman AGB'nin yaptıklarına sayalım. :D
Ya da TNS geliyor işte, biraz daha sabredelim. (Tabi bunlar esprisine.)
Ama 1. olması kesinlikle saçma değil, Survivor başladığı zaman Show zaten ilk sırayı alıyor.

Stv kim, Fox kim gibi bir kıyaslama söz konusu bile olamaz.
Ben de kıyaslamak istemiyorum, ama 1. olmasının neresi saçma?
İlla kıyaslayacaksak -kalite bakımından karşılaştırmıyorum ama- biri 19 yıllık kanal (hatta yayın grubu) diğeri 5 yıllık.
Haluk arkadaşımız bir anlatsa diyeceğim de maalesef Fox'un buraya erişimi engellenmiş. :)

Adamların haftada bir yüzü gülüyor, onu da çok görmeyin Samanyolu'na. :)
Dağda, tepede, kışın eksi kaç derece soğukta çekim yapıyorlar. Fragmanı bile ucu ucuna geliyor.

Hem SBT şike yapıyor diyelim, o zaman AGB'nin yaptıklarına sayalım. :D
Ya da TNS geliyor işte, biraz daha sabredelim. (Tabi bunlar esprisine.)
Ama 1. olması kesinlikle saçma değil, Survivor başladığı zaman Show zaten ilk sırayı alıyor.

kesinlikle şefkat tepe çok izlenen bi dizi buna saçma diyene cevap bile vermemek lazım bana göre stv fox tan çok daha kaliteli ve güzel bi kanal ben fox u hiç açmıyorum ama stv yi zaman zaman izlerim :D

aynen stv de artık eski saçma diziler çıkmıyor gayet kaliteli çoğu zaten topu topu 4 haftalık dizisi var 2 si zirvede 2 si ilk 50 ye giremiyor

23:00 - 00:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 5.53 , 2) SHOW: 4.72 , 3) ATV: 2.21

Yahşi Cazibe nin durumu Çocuklar Duymasından daha da kritik:( en azından çocuklar duymasın haftanın en zorlu günlerinden birinde çarşamba gününde yani içimden söylememek geliyor ama 23.oluyorsa onun reytingi 2,50 yi geçmişti ama yahşi cazibenin reytingi 1.87 yi görmüş:( İnşallah iki dizide düzelir ama herhalde yahşi cazibe bitiyor çıkan haberler doğruysa ama Çocuklar Duymasın ın durumu kritik inşallah iki dizi de seneye bizimle birlikte olurlar:D

saçmalık tabii :) FOX kim , STV kim :)

Bana göre samanyolu tv fox a göre daha güzel kanal evet takasa katılıyorum birisi yaklaşık 20 senelik kanal kanal diğeri yaklaşık 5 senelik kanal ama fox ta güzel filmler oluyor ama samanyolu tv dinimize göre yayınları daha çok yapıyor samanyolu tv ve kanal 7 yi kutluyorum[:'(]

Reyting sonuçları eklenmiştir, karşılaştırmalı reyting tablosu birazdan ikinci mesajda olacak. :)

Yanlışlıkla ankete tıklamışım ama neye tıkladığımı bilmiyorum.
Neyse, Şefkat Tepe'yi izlediğimi belirteyim yanlış bir şeye tıkladıysam. :)