28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Ifet yahsi cazibe lale devri bitmistir resmen dagilmislar. yahsi cazibenin senaryosu okadar kotu ki akasya duragindan reyting kapmak icin cocuklar icin pamuk prenses masalina girdiler ... bukadar senaryo cokmez be kardesin madem yazamiyorsunuz bitirirsiniz bu kadarda kanal kaziklanmaz ki...
)))))))

ifeti yazmaya gerek yok akasya duragi onuda dagitmis... lale devrine acil yemi bir enses tarzi iliski lazim yoksa dizi bu tempoyla gitmez
))))))))))

lale devri düşmüş artık izlemiyorum çünkü 90 dakika boyunca yeşimi gösteriyorlar

Son düzenleme:
puhahaha İffet a/b'de iyi diye avunuyolardı.
Akasya Durağı a/b'de de farkı atmış! Güle güle İffet elveda, herkes kendi yoluna!
Star tv'nin hazin sonu. Dizisi kalmadı artık. Bence Star da film kanalı olsun. Tnt ile yarışır film konusunda.

star la tnt nasil karsilastirirsin aylik dökümanlarda tnt ilk 10a giremez ama star ilk 5 de

Tnt Kim kvp olmasa kanal listemde olmaz .. 100/0 Program Çeken Kanalla Star Nasil Karsilastirirsin Tabi Reytinglerden gracıcık anlasan iki kanal arasindaki farkı görürsün

bu arada tns geliyor diye okanfralmis
)))))))) ilk defa 40larda goruyorum okani

lale devri düşmüş artık izlemiyorum çünkü 90 dakika boyunca yeşimi gösteriyorlar

aynen yeşim tam bi yılan o kızın oyunlarını izlemekten bıktım toprak<3çınar ne zaman barışırlar acaba onların aşk dolu sahnelerini izlemeyi özledim

Iffet'in bu oranlari dogru olamaz. Gelecek hafta TNS'de yükseldigini görecegiz insallah.

Her şey gün gibi ortada valla.
Star rezillerde. 1-2 reyting anca alabiliyor. Star haber ortalarda yok.
Uğur Dündar'ın ahı tuttu, Star çarpıldı.
İlkesine uymuyor diye Akasya Durağı'nı Kanal D'ye kaptıran zeki Star kafasını duvarlara vuruyordur artık.
Her gün film yayınlasın bari o kadar dizi çekip oyuncuları yormaya gerek kalmaz.

Ben Survivor'u izledim aksamki oyun Muhtesemdi.Unluler 10-2 fark atti Gonullulere , cok sevindim.Ve yine Survivor reytingleri toplamis a/b'de 12 reytingi gecmis.Iffet ise gunun en cok dusen dizisi olmus.

gördük haberi kardesim bizim gözümüz kör değil masallah gecne haftada öle idi ama nazli öztarhan ugur dündar 3-1 alio onunda kitlesi var 30.cu oluo haberde

hafta sonu sunan haberci kimse tanımadıgı için açmiyor

atv haber 31.olmus normalde ilk 15 de olur kimse kör değil kardesim gözümüsün önüne atmak zorunda değilsin

nazli öztarhan bile kitlesi var hafta içi reytinglere bakabilirsin.....

siyasi faktörler haberlerde etkili olur en çok ugur dündarin vardi o gidince 3-1 orani alan nazli öztarhan sunuyor

mehmet ali birand en eski haberci oldugu için ve sosyetel tarafından bilinen bir sunucu ayrica ali kırcada öyle yılları show tv geçmis reha muhtardan sonra geldi sanırsam ama kitle olusturdu

Son düzenleme:
Ne kitleymiş maşallah.
O kitleyle Nazlı'nın sırtı yere gelmez.
Diğer kanalların gündüz programlarıyla yarış halinde Star haber.
Diğer kanallardaki haberler de prime time dizileriyle yarış halinde. Star'ın Muhteşemden başka 1 tane bile izlenen programı yok. Durum içler acısı... Eyvah Düşüyorum desen Muhteşemin gazıyla gidiyor, perşembe günü batacak.

Son düzenleme:
Ne kitleymiş maşallah.
O kitleyle Nazlı'nın sırtı yere gelmez.
Diğer kanalların gündüz programlarıyla yarış halinde Star haber.
Diğer haberler de prime time dizileriyle yarış halinde.

dogus yayin grubu sbt takip ettigi çok açık ama eminim akasya duragini kullanmak istese tekrar bölümlerini hafta içi hergün kanald den 1 saat once koyar ve reytingde alir sanırım anlamıyorsun ilk once bir kalıp oturtulmaya çalisiliyor

acemiler bir dizi yapacaklar carsamba reklam basio persembe yayinlio ama yakında akıllı birileri yukardan el atar bence bi tns beklemekde var mesela bir çocuk sevdim 14.oldu gecen ab de ilginç bir gelisme pazartesi daha çok izleniyor harry potter cuma idare edio affet beni güzel bakılım miss turkey napcak 15:30 da

ayrica nazlı öztarhan sevmeyebilirsin ama sunuculugu hiç kötü değil kelime yutmuyor mehmet ali birand bir haftada 5 6 defa gaf yapiyor mesela

kardes gelelim reytinglere

pazartesi bir çocuk sevdim iyi gitti

salı maç vardi iyi gitti

çarsamba m.yüzyil iyi gitti

persembe kalbim 4 mevsim hayal kırıklıgı yaratti

cuma harry potter iyi gitti

cumartesi iffet düsüste aslinda ilk 10a yapim sokuyor bak istersen

Son düzenleme:
1.si Ben Nazlı'yı sevmiyorum demedim. Gayet tatlı biri.

2.si Bir Çocuk Sevdim ve Harry Potter iyi falan gitmedi. 2 reytingin neresi iyi ya herkes 5-10 reyting peşinde sen 2'ye iyi gitti mi diyorsun?
Maç iyiydi salı günü ama her salı bulamazsın.
İffet desen ezildi. Bir tek Muhteşem kaldı o da erimeye başladı.

Ayrıca Akasya Durağı tekrarı Star'da izlenmiyor ki.
Kanal D'de 3 reyting alan tekrar Star'da ancak 2 reyting alabiliyor.

Son düzenleme:

lodry seni uyariyorum muhtesem yüzyıl hakkında konusma özeti 6 reyting alio en iyi reyting alan diziler arasinda susacaksin.. okonuda

harry potter 3.5 aldi ne ikisi beni affet 4 5 arasi arasi aliyor yeterde artar muhtesem hakkında konusma cumartesi konusu burasi direk basarim şikayeti artık labali muhabbetler yasaklandı .. dikkatli ol konuyu saptirma

Her konuyu ya kurtlar vadisine ya m.yüzyil getiren arkadaslardan biktik ama ..!

Konuyu saptıran kim aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Beni affet iyi diye. Bir tek onu örnek gösteriyorsun. Harry de 2 almasın 3 alsın yine de iyi değil.

Muhteşemin zayıfladığı zaten belli. Hafta 1.si olamıyor artık. Daha da zayıflarsa işi zor.
Bu kadar...

Son düzenleme: