Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.Seneye reytingler düşünce sen de bırakırsın huyun ne de olsa.Sonra bakalım nelere sığınacaksın.
Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.Seneye reytingler düşünce sen de bırakırsın huyun ne de olsa.Sonra bakalım nelere sığınacaksın.
MD'de aynısını yapmadın mı. CK'de de yaptın.Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.
Sen ye diye bırakmıyorum zaten. Eğer başka amacım olsa o kadar savunduğum dizileri bıraktığımı söylemezdim ama neyse ki sözümü sakınmayan biriyim.MD'de aynısını yapmadın mı. CK'de de yaptın.İkisinde de bahanen "hikaye sarmadı beni." oldu biz de yedik.
Hee üşengeçsin ve ılımlısın doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum şuan.Cevapsız bıraktığıma bakma çoğu zaman üşendiğimden vermiyorum.Yoksa ben tartışmaları uzatmasını da bilirim ama ılımlı bir insanım.
https://twitter.com/x/status/1301993245812158464#ADALET
Ay dur Masumlar'ı olumsuz anlamda etkileyebilecek bir durumun varlığını öğrendim eğer gerçekleşirse asıl o zaman gör sen #ADALET'i.#ADALET
Bu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?Ay dur Masumlar'ı olumsuz anlamda etkileyebilecek bir durumun varlığını öğrendim eğer gerçekleşirse asıl o zaman gör sen #ADALET'i.
Aynen öyleBu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?
Özelden söyleyeyim bekle.Bu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?
Rakip değiller ki ikisinden de aynı kişiler para kazanıyo siz birbirinizi yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?