Kırmızı Oda hala güzel reytingler alıyorken bir an önce eldeki olayları kapatıp sezon finaline girmeli çünkü insanlar 1001 Gece ekibi ve Sadi'den gerçekten sıkılmaya başladı. Zaten 2. sezona yeni vakalar ve oyuncularla başlanacağı için ilgi çekici fikirler şimdiden düşünülüyordur ama bu süreçten önce eldeki izleyici kaçmadan önce acil bir önlem alınmalı. Yoksa istenmeyen reytinglerle elalemin ağzına laf vermeye (bazı Son Yaz fanları dalga geçmiş ama bu dizi 12 reyting alırken kendilerinin anca 3-4 aldığı zamanları da biliyoruz) devam edebilir.ss Acun Survivor'ı 7 gün yapmak için neyi bekliyor çözemiyorum.
Bozkır Arslanı geçen haftaki iddiasını (özellikle Total'de) devam ettirememiş. Zaten yurt dışında yapıldığı için herhangi bir maliyeti vs. yoktur ATV'yi idare eder bu reytingler.
Son Yaz geçen haftaki düşüşün ardından toparlanmış. Hatta Total'de sıra olarak iddialı bir çıkış yapmış çünkü daha birkaç hafta öncesine kadar ilk 10'da girmeyi dahi başaramıyordu. Tabii gelecek sezon FOX'un yeni dizileri başladığında ne olur bilmiyorum çünkü hala ilk gözden çıkarılabilecek işlerden olabileceğini düşünüyorum.
Ay bırak Allah aşkına o arkadaşın karın ağrısı Kırmızı Oda falan değil.
En iyisi hiç muhattap olma yoksa bir bakmışsın insanlığın bile sorgulanabilir.
------