Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.Seneye reytingler düşünce sen de bırakırsın huyun ne de olsa.Sonra bakalım nelere sığınacaksın.
![]()
Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.Seneye reytingler düşünce sen de bırakırsın huyun ne de olsa.Sonra bakalım nelere sığınacaksın.
![]()
MD'de aynısını yapmadın mı. CK'de de yaptın.Puhahahahaha ciddiye bile almıyorum.![]()
Sen ye diye bırakmıyorum zaten. Eğer başka amacım olsa o kadar savunduğum dizileri bıraktığımı söylemezdim ama neyse ki sözümü sakınmayan biriyim.MD'de aynısını yapmadın mı. CK'de de yaptın.İkisinde de bahanen "hikaye sarmadı beni.
" oldu biz de yedik.
![]()
Hee üşengeçsin ve ılımlısın doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum şuan.Cevapsız bıraktığıma bakma çoğu zaman üşendiğimden vermiyorum.Yoksa ben tartışmaları uzatmasını da bilirim ama ılımlı bir insanım.
![]()
#ADALET
![]()
![]()
Ay dur Masumlar'ı olumsuz anlamda etkileyebilecek bir durumun varlığını öğrendim eğer gerçekleşirse asıl o zaman gör sen #ADALET'i.#ADALET
![]()
![]()
Bu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?Ay dur Masumlar'ı olumsuz anlamda etkileyebilecek bir durumun varlığını öğrendim eğer gerçekleşirse asıl o zaman gör sen #ADALET'i.![]()
Aynen öyleBu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?![]()
Özelden söyleyeyim bekle.Bu kadar muhteşem bir örnek verilemezdi, tam 12'den vurdun.
Neyi öğrendin?![]()
Rakip değiller ki ikisinden de aynı kişiler para kazanıyo siz birbirinizi yiyin