Sümbül sinirlendi sankin ol şampiyonhala aynı masallar sizin efsane dedikleriniz 3. olur my zirveden inmez artık safsata yapmaktan vazgeçin geröekten artık komik oluyorsunuz
Sümbül sinirlendi sankin ol şampiyonhala aynı masallar sizin efsane dedikleriniz 3. olur my zirveden inmez artık safsata yapmaktan vazgeçin geröekten artık komik oluyorsunuz
sinirlenmedim onların boş mesajları beni sinir etmez haklı buluyorum onları bnm de antisi olduğum bişi 4 yıl zirveden inmese ben de öyle komik elem keder dolu mesajlar yazabilirdimSümbül sinirlendi sankin ol şampiyon
5 reytinge sevin işte görüp görebileceğin bu my varkeneKara Para Aşk önceki bölümden daha iyiydi.
İpuçları verildikçe daha zevkle izliyorum. Ayrıca Elif Ömer ikilisinin geçen bölümdeki ergenliği yoktu, sevindim senaristler o konuyu düzeltmişler.
Dikmen'e kar yağdı ve muhteşem son demlik-final sezonu faciası düşüyor.En azından kpa 5-6 reytingde kararlı düşmüyor.
Bu hafta tüm dizilerde yazın gelmesiyle bir düşüş var. Kara Para Aşk'ın reytingleri düşmesine rağmen A/B'de Dikmen'i geçip 1.olmuş tebrikler. Gelecek sezon en azından 6-7 reyting civarına çıkacaktır.
Dikmen de düşüşten nasibini almış ve A/B'de 2.liği kaybetmiş. Totalde de yaklaşık 1 puanlık bir düşüş var.
helal olsun panpa ay yapım işi ve 5 reytingle bu kadar sevinç ne gördüm ne duydumBu hafta tüm dizilerde yazın gelmesiyle bir düşüş var. Kara Para Aşk'ın reytingleri düşmesine rağmen A/B'de Dikmen'i geçip 1.olmuş tebrikler. Gelecek sezon en azından 6-7 reyting civarına çıkacaktır.
Dikmen de düşüşten nasibini almış ve A/B'de 2.liği kaybetmiş. Totalde de yaklaşık 1 puanlık bir düşüş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?