Sümbül sinirlendi sankin ol şampiyonhala aynı masallar sizin efsane dedikleriniz 3. olur my zirveden inmez artık safsata yapmaktan vazgeçin geröekten artık komik oluyorsunuz![]()
Sümbül sinirlendi sankin ol şampiyonhala aynı masallar sizin efsane dedikleriniz 3. olur my zirveden inmez artık safsata yapmaktan vazgeçin geröekten artık komik oluyorsunuz![]()
sinirlenmedim onların boş mesajları beni sinir etmez haklı buluyorum onları bnm de antisi olduğum bişi 4 yıl zirveden inmese ben de öyle komik elem keder dolu mesajlar yazabilirdimSümbül sinirlendi sankin ol şampiyon![]()
5 reytinge sevin işte görüp görebileceğin bu my varkeneKara Para Aşk önceki bölümden daha iyiydi.
İpuçları verildikçe daha zevkle izliyorum. Ayrıca Elif Ömer ikilisinin geçen bölümdeki ergenliği yoktu, sevindim senaristler o konuyu düzeltmişler.
Dikmen'e kar yağdı ve muhteşem son demlik-final sezonu faciası düşüyor.En azından kpa 5-6 reytingde kararlı düşmüyor.
![]()
Bu hafta tüm dizilerde yazın gelmesiyle bir düşüş var. Kara Para Aşk'ın reytingleri düşmesine rağmen A/B'de Dikmen'i geçip 1.olmuş tebrikler. Gelecek sezon en azından 6-7 reyting civarına çıkacaktır.
Dikmen de düşüşten nasibini almış ve A/B'de 2.liği kaybetmiş. Totalde de yaklaşık 1 puanlık bir düşüş var.
helal olsun panpa ay yapım işi ve 5 reytingle bu kadar sevinç ne gördüm ne duydumBu hafta tüm dizilerde yazın gelmesiyle bir düşüş var. Kara Para Aşk'ın reytingleri düşmesine rağmen A/B'de Dikmen'i geçip 1.olmuş tebrikler. Gelecek sezon en azından 6-7 reyting civarına çıkacaktır.
Dikmen de düşüşten nasibini almış ve A/B'de 2.liği kaybetmiş. Totalde de yaklaşık 1 puanlık bir düşüş var.