28 Mayıs 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx e @destere ye @sürgünüm en dün o kadar anlattım dinlemediler dans mans reyting arttirmaz üstelik yetenek katili tuba dans mans edemez diye anlatamadım ))))

Bak kpa reyting kaybetmiş bu gidişle bu senaryoyla daha da düşecektir sezon finaline bari bisey kalsın diziden ))))
Diğer diziler çok daha sert düşüşler yaşarken Kara Para Aşk istikrarını koruyor 5 reyting garanti küsüratları değişiyor kaldı ki bu hafta share oranları da artmış tüm guruplarda :)

Diğer diziler çok daha sert düşüşler yaşarken Kara Para Aşk istikrarını koruyor 5 reyting garanti küsüratları değişiyor kaldı ki bu hafta share oranları da artmış tüm guruplarda :)

bu cevabını @xemrexxx ye havale ediyorum))) muhteşem yuzyıl sıkıcı bölüme ragmen arttı ha muhteşemi diziden saymıyorum dersen o zaman işler değişir ))))

ben bişi demedim ki :F zati dans sahnei olsa nolacak duygu olmadıktan sonra:)
dün bana sen de cevap vermedin mi dansı duyunca kafan allak bullak oldu zaar ))))

bu cevabını @xemrexxx ye havale ediyorum))) muhteşem yuzyıl sıkıcı bölüme ragmen arttı ha muhteşemi diziden saymıyorum dersen o zaman işler değişir ))))

dün bana sen de cevap vermedin mi dansı duyunca kafan allak bullak oldu zaar ))))
Muhteşem Yüzyıl 4.sezonunda olan bir iş sabit kitlesi var Kara Para Aşk Mart ayında başlamış bir dizi eğer bu iki diziyi eşit şartlarda görüyorsan bişey söyleyemiycem :) Kara Para Aşk istikrarını korumaya devam ediyor hatta share oranlarını arttırarak
Ne konuda cevap bekliyorsun anlamadım?

Muhteşem Yüzyıl 4.sezonunda olan bir iş sabit kitlesi var Kara Para Aşk Mart ayında başlamış bir dizi eğer bu iki diziyi eşit şartlarda görüyorsan bişey söyleyemiycem :) Kara Para Aşk istikrarını korumaya devam ediyor hatta share oranlarını arttırarak
Ne konuda cevap bekliyorsun anlamadım?
ne bileyim diğer diziler düştü deyince öyle cevap verdim yoksa sen de kabul ediyorsan kpa muhteşemin yanında geçemez no problem )))

ne bileyim diğer diziler düştü deyince öyle cevap verdim yoksa sen de kabul ediyorsan kpa muhteşemin yanında geçemez no problem )))
Dört sezondur devam eden ve kitlesini oluşturmuş bir dizi ile daha 10.bölümü yayınlanmış olan bir diziyi karşılaştırmak mantıksız diyorum :)
Ayrıca evet diğer diziler düşüşte bu aylarda düşüş normal diyorum Karadayı eski oranlarından uzak geçen hafta Aramızda Kalsın 4 reytinge düşmüştü bu hafta Ankaranın Dikmeni'i total ve ab'de düşüş yaşadı Muhteşem çift haneli reytinglerden uzaklaştı.Kara Para Aşk sıralama ve share olarak artış yaşadı ama sen gelip düşüş yaşadı yazmışsın bende yeni başlayan bir dizi olmasına rağmen istikrarını koruduğunu ve belli bir kitle oluşturduğunu yazdım :)

o destereyle sürgünümdür şimdi konuya baktım da ben iki kez mesaj yazmışım birinde destere şoparı modern dansı duyunca tubaın bi taraflarını göreceğini sanmış sen mi görücen engin görücek demişim diğeri zaten alakasız denize sevdaluk yorumu yapmışım sne karıştırdın herhalde:)

my o bölüme rağmen çok düşük gitmiş ama yine de açık ara zirvede tebrikler :))

my o bölüme bu reytingler olmamış total 8.72 ab 8.59 yükselmiş ve açık ara zirvede yine ama daha yüksek almalıydı abc1 de 10.81 alarak gayet iyi :)

Sevdaluk beklediğim gibi gitmiş şaşırmadım açıkçası bu oranlara. Diziyi izlemeyen kitle finali de izlemez genelde zaten. Tek kelimeyle fiyasko diyebiliyorum bu sonuçlara başka da bir şey demek imkansız.

my final yapmak üzere ama aldığı reytinge bak millet çoktan sıkılmış bu diziden bu kadar medya tarafından şişirilmesine rağmen oranları finale gitmesine rağmen düşük
neden mi çünkü halk izlemiyor ben bi 25 yaşındaki adamın akşam my var dediğini ne gördüm ne duydum ne işittim :)

kara para aşk 5 reytingi garantilemiş seneye yükselir çünkü bu yıl geç başladı
ankaranın dikmeni fena değil
kızılelma reytingi düşük ama sıralaması falan gayet iyi trt dizilerine göre iyi bitmez :D

Kara Para Aşk gayet iyi reytinglerle devam ediyor.
Muhteşem Yüzyıl'ın total reytingi A\B'sini geçmiş.Dizi finala doğru düşük reytingler almaya devam ediyor.
Sevdaluk düşük reytinglerle final yapmış.
Ankara'nın Dikmeni de düşüş yaşamış.

My muhteşem bölümüyle kötü sonuçlar almış ve total olmuş. :A O kadar ölüme, yaralanmaya normal tahmin ediyordum zaten total olacağını. :A

Dikmen düşüş yaşamış.

Kpa istikrarlı gidiyor bence.

Not Defteri ABC1'de baya kötü..

[HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] hep aynı kalıyor neyse bunada şükür diyelim:X Dikmen AB'de bayaa düşmüş.Nedeni tabiki çocukların yazdan dolayı eve girmeyişi olsa gerek??? :X Ama ABC1'i gayet iyi sanırım [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] da Dikmen de düşmüş gibiler?

Ölümler olmasına ragmen MY 9'ları görememiş:T: [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] son reklam dilimi safi 40 dk reklam olmasına ve en boş bölümüne rağmen 8 almişti:X

hala aynı masallar sizin efsane dedikleriniz 3. olur my zirveden inmez artık safsata yapmaktan vazgeçin geröekten artık komik oluyorsunuz:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,428
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren