Diğer diziler çok daha sert düşüşler yaşarken Kara Para Aşk istikrarını koruyor 5 reyting garanti küsüratları değişiyor kaldı ki bu hafta share oranları da artmış tüm guruplarda
Diğer diziler çok daha sert düşüşler yaşarken Kara Para Aşk istikrarını koruyor 5 reyting garanti küsüratları değişiyor kaldı ki bu hafta share oranları da artmış tüm guruplarda
Diğer diziler çok daha sert düşüşler yaşarken Kara Para Aşk istikrarını koruyor 5 reyting garanti küsüratları değişiyor kaldı ki bu hafta share oranları da artmış tüm guruplarda![]()
dün bana sen de cevap vermedin mi dansı duyunca kafan allak bullak oldu zaar ))))ben bişi demedim kizati dans sahnei olsa nolacak duygu olmadıktan sonra
![]()
Muhteşem Yüzyıl 4.sezonunda olan bir iş sabit kitlesi var Kara Para Aşk Mart ayında başlamış bir dizi eğer bu iki diziyi eşit şartlarda görüyorsan bişey söyleyemiycembu cevabını @xemrexxx ye havale ediyorum))) muhteşem yuzyıl sıkıcı bölüme ragmen arttı ha muhteşemi diziden saymıyorum dersen o zaman işler değişir ))))
dün bana sen de cevap vermedin mi dansı duyunca kafan allak bullak oldu zaar ))))
ne bileyim diğer diziler düştü deyince öyle cevap verdim yoksa sen de kabul ediyorsan kpa muhteşemin yanında geçemez no problem )))Muhteşem Yüzyıl 4.sezonunda olan bir iş sabit kitlesi var Kara Para Aşk Mart ayında başlamış bir dizi eğer bu iki diziyi eşit şartlarda görüyorsan bişey söyleyemiycemKara Para Aşk istikrarını korumaya devam ediyor hatta share oranlarını arttırarak
Ne konuda cevap bekliyorsun anlamadım?
diğer diziler düşmüş müne bileyim diğer diziler düştü deyince öyle cevap verdim yoksa sen de kabul ediyorsan kpa muhteşemin yanında geçemez no problem )))
Dört sezondur devam eden ve kitlesini oluşturmuş bir dizi ile daha 10.bölümü yayınlanmış olan bir diziyi karşılaştırmak mantıksız diyorumne bileyim diğer diziler düştü deyince öyle cevap verdim yoksa sen de kabul ediyorsan kpa muhteşemin yanında geçemez no problem )))
o destereyle sürgünümdür şimdi konuya baktım da ben iki kez mesaj yazmışım birinde destere şoparı modern dansı duyunca tubaın bi taraflarını göreceğini sanmış sen mi görücen engin görücek demişim diğeri zaten alakasız denize sevdaluk yorumu yapmışım sne karıştırdın herhaldebu cevabını @xemrexxx ye havale ediyorum))) muhteşem yuzyıl sıkıcı bölüme ragmen arttı ha muhteşemi diziden saymıyorum dersen o zaman işler değişir ))))
dün bana sen de cevap vermedin mi dansı duyunca kafan allak bullak oldu zaar ))))
Bedduamız tuttuMy muhteşem bölümüyle kötü sonuçlar almış ve total olmuş.O kadar ölüme, yaralanmaya normal tahmin ediyordum zaten total olacağını.
Dikmen düşüş yaşamış.
Kpa istikrarlı gidiyor bence.
Not Defteri ABC1'de baya kötü..
Aynen 7'lere 8'lere düştü dizi.Bedduamız tuttu![]()
İnşallah dizi 6 reytinge kadar düşerAynen 7'lere 8'lere düştü dizi.Bundan sonra hedef 6 reyting.
![]()
Not Defteri'ni ilk 5'te görünce 4'ü geçmiştir dedim.Total
3.Kara Para Aşk 5.29
5.not Defteri 3.11
Ab
2.Kara Para Aşk 5.48
16.Not Defteri 1.96
@Billy Kane