28 Mayıs/03 Haziran Haftasında Prömiyerini Yapacak Sekiz Dizi Hangileri?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,710
Reaksiyon puanı
132,725
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Ulusal kanal dizilerinin birçoğunun sezon finalini yaptığı, geri kalan dizilerin yavaş yavaş sezon finalini yapmaya hazırlandıkları dönemin içerisindeyken yaz dizileri ise yavaş yavaş ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bazı yeni diziler ise yaz döneminde ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.


Geride bıraktığımız hafta Rookie Blue üçüncü sezon prömiyeri ile ABC ekranlarına gelirken, Men at Work (TBS) ve Continuum (Showcase) ekran macerasına başlayan diziler oldular.


Bu hafta sekiz dizi prömiyer bölümleriyle izleyicilerle buluşacak. İşte 28 Mayıs/03 Haziran haftasında prömiyerleriyle ekranlara gelecek diziler:


28 Mayıs Pazartesi



Hatfields & McCoys (History): Geçtiğimiz günlerde ayrıntılı tanıtımını yapmış olduğumuz gerçek bir hikayeden esinlenerek hazırlanan üç bölümlük mini dizi Hatfields & McCoys, Amerika'nın Batı Virginia eyaletinde yaşayan Hatfield ve Kentucky eyaletinde yaşayan McCoy ailelerinin mücadelesi üzerine odaklanıyor. 1800'lü yıllardan itibaren aralarında devam eden sürtüşme ve kan davası nedeniyle ülkenin en tanınmış düşman aileleri olarak bilinen iki tarafın arasındaki nefret dolu rekabet her iki taraftan birçok ölüme neden olurken, olaylar neredeyse Batı Virginia ve Kentucky eyaletleri arasında bir iç savaşa kadar tırmanmıştır. Ted Mann (Deadwood) ve Ron Parker (Broken Trail) ikilisinin senaryosunu hazırladığı dizide Kevin CostnerDevil Anse Hatfield, Bill Paxton(Titanic, Apollo 13) ise Randall McCoy karakterleriyle izleyeceğiz. Hatfields & McCoys'un üç bölümü History Channel ekranlarında üç gece art arda yayınlanacak.






Single Ladies (VH1): Geçtiğimiz yaz döneminde 11 bölümlük ilk sezonuyla ekran macerasına başlayan dizi, ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Aşk, seks ve ilişkiler hakkında farklı düşüncelere sahip olan Keisha, Raquel ve April isimli yakın arkadaşların yaşadıklarına ve ilişkilerine odaklanan romantik komedi dizisi Single Ladies'in yeni sezonunda yine birçok konuk ismi izleyeceğiz. Anthony Williams, Big Boi, Cassandra Freeman, Chilli, Eve, Flex Alexander, Harold "House" Moore, La La Anthony, Lauren London, Michelle Van Der Water, Omar Gooding, Paula Patton, Pilar Sanders, Rick Fox, Ricky Whittle, Romeo, Tank, T.I., Tony Rock, William Levy ve aynı zamanda dizinin idari yapımcılığını yürüten Queen Latifah bu isimler arasında yer alıyor. LisaRaye McCoy (Keisha) ve Charity Shea (April) ikilisi yeni sezonda da karşımıza çıkarken, yeni sezonun önemli değişikliği Stacey Dash'ın kadrodan ayrılması ve Denise Vasi'nin (Raquel) oyuncu kadrosuna katılması oldu.






29 Mayıs Salı


Workaholics (Comedy Central): Öğrencilik günlerindeki birlikteliklerini çalışma günlerine de taşıyan üç kafadar Blake Chesterfield Henderson, Adam DeMamp ve Anders 'Ders' Holmvik'in ev ve Telamericorp'taki iş yaşamlarını ekranlara yansıtan komedi dizisi üçüncü sezonuya ekranlara geri dönüyor. Yeni sezon The Business Trip isimli bölümle açılışı yapacak.






30 Mayıs Çarşamba



Melissa & Joey (ABC Family): Melissa Joan Hart (Melissa Burke), Joseph Lawrence (Joe Longo), Taylor Spreitler (Lennox Scanlon), Nick Robinson'ı (Ryder Scanlon) kadrosunda bulunduran Melissa & Joey bu sezon Debi Mazar (Entourage), Cody Linley (Dancing with the Stars, Hannah Montana), Gregg Sulkin (Wizards of Waverly Place) ve komedyen Rita Rudner gibi konuk isimlerle izleyicilerin karşısına çıkacak. Melissa Joan Hart ve Joseph Lawrence ikilisi ikinci sezonda yönetmenlik de yapacak. Lawrence'ın sezonun sekizinci bölümü olan Wherefore Art Thou Lennox bölümünde yönetmenlik yapacağı belirtiliyor.






03 Haziran Pazar


Drop Dead Diva (Lifetime): Geçtiğimiz sezon 2.3 milyon izleyici ortalaması yakalayan Drop Dead Diva başrol oyuncuları Brooke Elliott, Margaret Cho, Jackson Hurst ve April Bowlby'nin yanı sıra bu sezon birçok yıldız ismi hikayesine katıyor. Kim Kardashian (Nikki LePree), Serena Williams (Kelly Stevens), John Ratzenberger (Mr.Kaswell), Patty Duke (Rita O'Reily), Megyn Price (Emily Horn), Emily Rutherford (Olivia French), Jake T Austin ve Joan Rivers bu isimler arasında yer alıyor. Bu isimlerin dışında Carter MacIntyre ve Lex Medlin yeni sezonda düzenli rollerle karşımıza çıkacak isimler. Brandy Norwood (Elisa Shayne) ve Valerie Harper (Leslie Singer) ikilisi ise geçtiğimiz sezonun ardından bu sezonda da hikayede yer almaya devam edecekler. Dördüncü sezon 13 bölümden oluşacak





Longmire (A&E): A&E Network'un yaz dönemi için ekranlara getirmeye hazırlandığı yeni dizisi Longmire'ın ilk sezonu birer saatlik 10 bölümden oluşacak. Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan dizinin hikayesi, karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County, Wyoming'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklanıyor. Avustralyalı aktör Robert Taylor dizinin ana karakterini canlandıran isim olacak. Yaklaşık bir seneden beri dul kalmış bir adam olan Walt Longmire, cesur görünümünün arkasında karısının üzüntüsünü kalbine gömmüştür. Karısının ölümünden bu yana bu acıyla mücadele etmeye çalışan Longmire, kızı Cady'nin de (Freeman) ısrarlarıyla artık hayata yeniden dönüş yapmak zorunda olduğunun farkına varmıştır. Longmire, yeni kadın yardımcısı Vic'in (Sackhoff) yardımlarıyla işinde yeniden canlanır ve şerifliğe tekrar seçilmek için kararlı bir hale gelir. İlerleyen günlerde hırslı ve genç yardımcılarından Branch'in (Chase) kendisine karşı şerifliğe adaylığını koyması sonrasında kendisini ihanete uğramış gibi hisseden Longmire, buna rağmen kararlılığını bozmaz. Şerif, tüm bu süreç içerisinde yakın arkadaşı ve sırdaşı Henry Standing Bear (Phillips) ile sıkça irtibata geçerek profesyonel ve kişisel yaşamını yeniden düzene sokma konusunda kendisinden sürekli destek almaktadır. Battlestar Galactica'da canlandırdığı Kara 'Starbuck' Thrace karakteriyle tanıdığımız Katee Sackhoff dizinin kısa özetinde bahsettiğimiz şerif Walt Longmire'ın yardımcılarından birini oynarken Lou Diamond Phillips (Numb3rs, Stargate Universe), Bailey Chase (Damages, Saving Grace), Cassidy Freeman (Smallville) ve genç oyuncu Adam Bartley ise dizi kadrosundaki diğer isimler arasında yer alıyor.






The Glades (A&E): Close Encounters isimli bölümle üçüncü sezon prömiyerini gerçekleştirecek The Glades'de Chicago sokaklarındaki koşuşturmaya ve suçlularla oynanan kedi-fare oyunlarına yeni sezonda da tanıklık etmeye devam edeceğiz.






Teen Wolf (MTV): MTV'nin hit draması, 03 Haziran Pazar akşamı iki parçadan oluşan ikinci sezon prömiyerinin ilk bölümüyle MTV Film Ödülleri organizasyonu yayınının hemen ardından MTV ekranlarında başlayacak. Ertesi gün yani 04 Haziran'da ise dizi kendi gününde sezon açılışının ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien, Colton Haynes ve Tyler Hoechlin gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezonunda Gage Golightly (Ringer), Sinqua Walls (The Secret Life of the American Teenager, Friday Night Lights) ve Bianca Lawson (Pretty Little Liars) konuk oyuncu olarak hikayeye katılacak isimler. Teen Wolf, MTV'nin 2010 ve 2011'deki en yüksek reytingli yeni dizisi olmayı başarmıştı.

 
Moderatörün son düzenlenenleri: