28 Mart - 3 Nisan 2011 Haftalık Dizi Reytingleri Sıralaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın adminim... Zaten şaka yapmıştım... İzmir Çetesi'ni sevmediğim doğru. Ama daima saygı gösteririm. Bana göre güzel bir dizi değil ama sevenler olabilir. Sonuçta diziye bir emek veriliyor. Bu her dizi için geçerli. Ve reytingleri de fena değil Star'a göre. Seyreden olsun veya olmasın emeğin ürünü olduğu için saygı gösteriyorum. Arkadaştan da özür dilerim gerekirse ve o diziyi sevenlerden... Fikrimi söylemek gerekirse bana göre güzel ve " çekici " bir yapım değil...

adminim lale devri, yer gök aşk, geniş aile, fatmagülün suçu ne? bunları biticek olan ve devam edecek olanların içine koymamışsın bunların durumu nasıl devam ederlermi?

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi eklemeyi unutmuşum. Onun da gelecek sezon devam edeceği kesin.
Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Geniş Aile için kesin belli olan bir durum yok. Ama üçünün de devam etme ihtimali yüksek gözüküyor şu an.

4-5 hafta sonra netleşir çoğu.
Lale Devri ve Yer Gök Aşk çok iyi reytingler alıyorlar kanalları için . Normal şartlarda devam etmemeleri hiçbir sebep yok. %85 devam eder bu iki dizi.

Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay, dizinin reyting sıralamasında ilk 10 içerisinde kaldığı sürece seneye de devam edeceğini söylemiş. O nedenle Nisan - Mayıs aylarındaki reytingleri Geniş Aile'nin geleceğini netleştirir.

Adminim Her Şeye Rağmen dizisinin cuma 22.15'te kalıcı olması için ne kadar reyting alması ve sıralamada nerelerde olması gerekir sence?

Adminim KOLLAMA,TEK TÜRKİYE final mı olur yoksa devam ederler mi? çok merak ediyorum..

Kollama bir yıl daha devam edecekmiş. 2012'de final yapacakmış.
Tek Türkiye ise bu sezon bitebilirmiş.

Kesin bilgiler için biraz daha beklemek lazım.

Adminim KOLLAMA 2012 de final yapcak diyon ya istese diziyi uzatırlar mı :)

Adminim Kutlar Vadisi Pusu 8 senedir sürüyo :) KOLLAMA neden süremesin :)

Kesin bir haber değil. Belki asılsız çıkar bu haber. Önümüzdeki haftalarda daha kesin bir bilgi elde ederiz belki :)

Adminim biliyom fazla konusuyom :) ama bişi dicem bu haberleri nerden öğreniyon? çok merak ediyom :)

Genellikle doğru oluyor :)

Ama asılsız haberler de çıkıyor zaman zaman. Örneğin birkaç hafta önce Arka Sıradakiler'in biteceği söylenmişti. Hatta gazetelerde bile çıkmıştı ama haber asılsız çıktı :)