O ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollkız tt konusuna bak cuma akşamı sak mı diriliş mi 😱
tabisi de Queen Asiye farkıyla sak her türlü önde@Dosi @Sherlock @MasacRE- @destere @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 58859
O ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollkız tt konusuna bak cuma akşamı sak mı diriliş mi 😱
tabisi de Queen Asiye farkıyla sak her türlü önde@Dosi @Sherlock @MasacRE- @destere @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 58859
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsunO ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollZaten tek başına 100 kişilik oy kullanıyorsun
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsun
uzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karasıO ankete @eskici @Forumdash ve senden başkası oy atmaz ayollZaten tek başına 100 kişilik oy kullanıyorsun
Bu konuda katılıyorum sanauzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karası
Tüm Türkiye seviyor Asiye'yi sen ne diyorsun
Karadenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım benuzun saçlı boru sesli ertuğrul oğlan için karadeniz dizisine de düşman bu donu zilli çiğdem bildiğin karadenizin yüz karası
kız karadenizde sen bile varsın bence az bile anlatıyorlarKaradenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım ben
İzlemeden nasıl anladın kötüledikleriniKaradenizi kötülüyorlar oyüzden düşmanım ben
kız karadenizde sen bile varsın bence az bile anlatıyorlar
Hahah Aaa 1.Bölümden bakmıştım bazı sahnelere onlar bana sezon boyunca eleştirmeme yetecek bilgiler veriyorİzlemeden nasıl anladın kötülediklerini
Neye göre yorumladın acabaHahah Aaa 1.Bölümden bakmıştım bazı sahnelere onlar bana sezon boyunca eleştirmeme yetecek bilgiler veriyor
Başrolde olan ecünnü bir kere fiyasko onu Karadenizde tutmaya çalısıyorlar ben oslam sınır dısı etmeye çalısırdımNeye göre yorumladın acaba
Sana inat kalacak Karadeniz'deBaşrolde olan ecünnü bir kere fiyasko onu Karadenizde tutmaya çalısıyorlar ben oslam sınır dısı etmeye çalısırdım@xemrexxx
Sana inat kalacak Karadeniz'de
Bu sezon final kaçısı yok ayoll ben Osman beyi tanırım
Tadında bitmesi benim de işime gelir sorun yokBu sezon final kaçısı yok ayoll ben Osman beyi tanırım
Aaa sıkıldım desene şunaTadında bitmesi benim de işime gelir sorun yok
Sıkılmadım devam etse yine izlerim ama bitse de üzülmemAaa sıkıldım desene şuna
Ona bitsede kurtulsak deniyor Kel AmcaSıkılmadım devam etse yine izlerim ama bitse de üzülmem
Ne alakası var sen Çukurun hiç bilmemesini mi istiyorsun sankiOna bitsede kurtulsak deniyor Kel Amca
2.Sezonu olsun mutlaka 3 olmayabilirNe alakası var sen Çukurun hiç bilmemesini mi istiyorsun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?