28 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz geç girseler iyi olur aslında erken giriyolardı hersene kötü oluyodu

- - - Ekleme - - -

haziran sonu mesela süper olurdu sezon finali

aga vadi erken sezon finali yapar hep yine erkenden yapacak

vadi kadar kaliteli bir dizi yok helal olsun adamlara ya

Poyraz bence yanlış yere gitti

yok aga ne yanlış yeri :D off orda harika olcak ya poyraz çok süper karakter

- - - Ekleme - - -

http://www.medyafaresi.com/haber/102166/reyting-sbt-reyting-rating.html

sbt sonuçları vadi 15 i geçmiş sbt de :D

heyt be vadiye bak rahat rahat 2 gruptada birinci bazıları 4 5 bölüm sonra intikam rahat abyi alır diyodu ama o eski sözlerden eser yok şimdi :D

kvp 156 dk lik bölümde 40 dk reklam vermiş
intikam 138 dk lik bölümde 35 dk reklam vermiş
galip derviş 82 dk lik bölümde 19 dk reklam vermiş

en iyi galip gibi ::D

kvp 156 dk lik bölümde 40 dk reklam vermiş
intikam 138 dk lik bölümde 35 dk reklam vermiş
galip derviş 82 dk lik bölümde 19 dk reklam vermiş

en iyi galip gibi ::D

Reklam süreleri önemli değil. Belki 100. Kez söylüyorum bunu ama, :D reklamın verilme süresi önemlidir. Belki ben diziyi reklamsız yayınlayıp son 5 saniyesinde 100 dakika reklam vereceğim, daha sonra da 5 saniyesini verip bitireceğim? Bu adalet mi? :D

Reklam süreleri önemli değil. Belki 100. Kez söylüyorum bunu ama, :D reklamın verilme süresi önemlidir. Belki ben diziyi reklamsız yayınlayıp son 5 saniyesinde 100 dakika reklam vereceğim, daha sonra da 5 saniyesini verip bitireceğim? Bu adalet mi? :D

ben bgişi demedim :) dizi süreleri eşit olsa intikam daha çok reklam verir demiştim onun kanıtı oalrak koydum :F

ben bgişi demedim :) dizi süreleri eşit olsa intikam daha çok reklam verir demiştim onun kanıtı oalrak koydum :F

Sonuçta Vadi 1 kez jenerikten sonra reklama giriyor, kalan 2 reklamını da İntikam bittikten sonra veyiyor.

Neyse, bu reklam konusuna girmeyelim. Başka günler "korkudan reklam vermedi" yen arkadaşlar, nedense Vadiye hiçbir şey demiyor. Tabii sevdikleri dizi olunca savunacaklar haliyle.

sana soru son son 5 saniyesinde 100 dk reklam verdin (mantık süper :D) onun reytingi dip yapmayacak mı yapacak işte vadinin reklamı 10 reytingle izleniyo anlatamıyorum sanırım :D

- - - Ekleme - - -

ee tamam da vadi reklamıyla da intikamı geçiyo du arkadaşlar :D

Galip Derviş'i dün seyrettim biraz, Esra Dermancıoğlu süperdi ::D

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:59:03[/TD]
[TD]01:56:36[/TD]
[TD]15,36[/TD]
[TD]35,38[/TD]