28 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçeriğe gelirsek İntikam muazzam bir bölüm yayınladı,neresinden bakarsak bakalım en iyi yazılmış bölümdü,Mike Kelley üstadımız senaryoyu bıraktığından beri bir bocalama vardı ama bu bölüm iyiydi.Cemre'nin ve Barış'ın Kavak Yelleri havalarına bir aksiyon şarttı,oldukça güzel bir çekimdi sınav operasyonu.Yalnız dizide hep şu var,saçmasapan aşk sahneleri-boş konuşma sahneleri uzatıldıkça uzatılırken gizlice okula girme sahnesine 30 saniye ayrılıyor.Halbuki ta en dış kapıdan başlayarak aktarsana nasıl sızdıklarını,biz aksiyonların hep finalini görüyoruz,esas merak uyandıran başı yok.Yağmur'un ev yakması da aynı,dizinin en heyecanlı sahnesinde olay bu kadar:Çakmağı çaktı bitti,eve nasıl girdi,nasıl ilerledi,göster bi.Geçen hafta da otel odası durumu aynıydı,giriş kartını nasıl buldu,kasayı açan cihaz neyin nesi,çözemedik.(Yeni senarist şart,aksiyona yönelen bir dizi olması lazım perşembe malum diziyle kapışmak istiyorsa)Neyse devam edeyim.Derin bir şeyleri öğrendi gibi oldu ama ne öğrendiğini pek kestiremedim,her şeyi çözdü mü,sadece bu yazardan mı haberdar,soru işareti.(Orijinalinde bu kadar saf değilmiş sanırım)Genel olarak jenerik öncesinden başlayarak temponun dibe çakılmadığı akıcı bir bölümdü,kanal ATV olsaydı zirveye yakın olabilirdi İntikam ama Kanal D'de imkanlar bu gibi görünüyor. Galip Derviş'e gelirsek söylenmesi gereken çok şey var,şu an izlediğimiz dizi Monk değil,Monk her anlamda çok farklı bir işti,büyük değişiklikler olmuş,sadece hikaye aynı kalmış,en başta Engin Günaydın çok çok farklı aktarıyor hikayesini,Orijinal Monk pek gülmez,hep tedirgin ve dikkatlidir,bizimki daha duygusal,renkli,gülmesini de bilen biri.Ersin Korkut’un hiç rolü yok orijinalinde,bizde her yerde var ama hep de gereksiz durumlar için, biraz can sıkıcı,oyuncu da itici azıcık.Bu versiyon da güzel,sevdim ama senaryoya kötü monteler diziyi katlediyor.Özellikle baştaki programa katılma sahnesi skandaldı her haliyle,bu kadar gereksiz ve sıkıcı bir sahne nasıl monte edildi,o uyarlamacı Ahmet Saatçioğlu ne düşündü,anlayamadım.Bunun dışında olağanüstü oyunculuklarla bölüm iyiydi,Mukaddes yenge'ye hayran oldum,müthiş oyunculuk. @xemrexxx @Forumdash @Fks14 @berenist @yakup09 @Almila @xBUGRAx @OzaN (İki dizinin de izleyenlerini katmaya çalıştım.Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.)

hangi dizi olursa olsun bizde duygu belirtmek zorunda monk için de aynısı geçerli intikam için de :)
baştakio program sahnesi orjinalinde nasıldı bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam
intikamı 22 den sonra izledim ama gene çok iyiydi :D

@Fks14 sen de diziye aksiyon şart diyorsun,öyle mi?İntikam'ın aşk temalı gençlik dizisi teması güzel değil,zaten az olan aksiyon sahneleri uzatılmalı.Mesude Erarslan aksiyonun üstesinden gelebilecek gibi.

@Fks14 sen de diziye aksiyon şart diyorsun,öyle mi?İntikam'ın aşk temalı gençlik dizisi teması güzel değil,zaten az olan aksiyon sahneleri uzatılmalı.Mesude Erarslan aksiyonun üstesinden gelebilecek gibi.

Mesude Erarslan zaten muazzam bir yönetmen, ilerleyen bölümlerde reytinglerin daha da artacağından eminim :)

muffin kardeş aksiyon mu istiyosan kurtlar vadisi aksiyonun babasıdır :D

- - - Ekleme - - -

Mesude Erarslan zaten muazzam bir yönetmen, ilerleyen bölümlerde reytinglerin daha da artacağından eminim :)

bence çok vasat bi yönetmen

@xemrexxx baştaki program sahnesi orijinalinde yok,orijinalinde adam polis olduğu için bir basın açıklaması yapılıyor sadece,kimseden yardım istemiyor,1 dakika bile sürmeyen bir giriş sahnesi.Bizdeki ise Esra Erol-Müge Anlı ayarında uzunca bir sahneydi ve sıkıcıydı.

bu yönetmen yaprak dökümünün yönetmeni değilmiydi çok vasat

Evet Yaprak Dökümü'nü dile kolay 5 sezon, 174 bölüm yönetti. Türkiye'de Mesude Erarslan Tekin gibi başarılı ve muazzam bir yönetmen olduğu için ülkem adına gurur duyuyorum!

@xemrexxx baştaki program sahnesi orijinalinde yok,orijinalinde adam polis olduğu için bir basın açıklaması yapılıyor sadece,kimseden yardım istemiyor,1 dakika bile sürmeyen bir giriş sahnesi.Bizdeki ise Esra Erol-Müge Anlı ayarında uzunca bir sahneydi ve sıkıcıydı.
bilemicem ama kötü de değildi tü-m olayı o program üzerinden bağladılar sonuçta :)

Evet Yaprak Dökümü'nü dile kolay 5 sezon, 174 bölüm yönetti. Türkiye'de Mesude Erarslan Tekin gibi başarılı ve muazzam bir yönetmen olduğu için ülkem adına gurur duyuyorum!
dediğim gibi çok vasat bi yönetmen ne gurur duyması ya :kiki:

@takas Kurtlar vadisi'ni izlemeye çalışıyorum ama içine giremiyorum,bana çok karanlık-kapalı bir atmosfer havası veriyor dizi.Biraz eğlence-bolca aksiyon,iyi bir geçmiş(flashback sahneleri) ve özenli çekim,aradığım bu.Çok şey beklemiyorum.

@takas Kurtlar vadisi'ni izlemeye çalışıyorum ama içine giremiyorum,bana çok karanlık-kapalı bir atmosfer havası veriyor dizi.Biraz eğlence-bolca aksiyon,iyi bir geçmiş(flashback sahneleri) ve özenli çekim,aradığım bu.Çok şey beklemiyorum.

O saydıklarının hiçbiri kvp de yok o yüzden hiç girişme bile o diziye :)

Kurtlar vadisine baştan başlarsan ne demek istediğimizi iyi anlarsın

anlattığın herşey vadide zaten dünkü bölümü bi izlesene :D flashbackler çekim kalitesi oyunculuklar ve harika müzikleriyle kalite resitali sunuyor dizi

malesef geçen bir yangın sahnesi lale devri daha iyi çekmiş konusunu açtım :D