Kız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince
Kız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince
Her an geçebiliriz ensenizde Osmanın nefesi var artıkKız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Sonra hemen yükseldik.Çatlamaya devam senin Osman’ın geçemedi.
Hahahahhh evet 1 bölüm oynamışlığı var
Biraz şişirme gibi bu Mucize Doktor.
Nefesiniz çabuk kesilmezse geçersiniz.Her an geçebiliriz ensenizde Osmanın nefesi var artık
Hahahahhh evet 1 bölüm oynamışlığı var
Nefesiniz çabuk kesilmezse geçersiniz.
@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senaristBiraz şişirme gibi bu Mucize Doktor.
@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senarist@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx
Ahahah sesli güldüm.@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senarist@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx
Sen doktoru izliyorsun basta sanmıstım ama Osmandan dolayı öyle yorumlar yapmıssın sanırım düşmanın düşmanı dostumdur diyeAhahah sesli güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?