Show Ana Haber de kaç kez zirve gördü kimse abartmadı, bu reyting Kılıçdaroğlu'nun zaten.Seçim dönemindede tv programlarında daha çok izleniyordu zaten.
Show Ana Haber de kaç kez zirve gördü kimse abartmadı, bu reyting Kılıçdaroğlu'nun zaten.Seçim dönemindede tv programlarında daha çok izleniyordu zaten.
UTC'nin yükselmesini bekliyordum ama bu kadar da değil. Başlamadan önce tutsa bilr bu kadar iyi gideceğini tahmin edememiştim her hafta şaşırtıyor. Demek ki hem halka hitap edip hem kalite seviyesini düşürmemek mümkünmüş. Kocaman tebrikler.
Çıtayı yükselten dizilerin yanında Kadın çok zayıf kalıyor, Total'de bile bize geçilmiş. @xBUGRAx
Kızlarım İçin kötü başlamış, sanmıyorum pek yükseleceğini.
Ekşi Elmalar'ın biraz daha iyi gitmesini beklerdim. Keza senden de tarafsız olup EDHO veya UTC'nin resmini koymanı. @Harunnn60
UTC kırılmadık rekor bırakmazken siz de en azıyla yetinin zaten ne yapabilirsiniz ki.Günümüzü kurtarsın yeter çıta neymiş.
boyun posun devrilsin totalcan Asude hanımı rakip kanala kaptırmışsın ay yine mi başladı şovun reytingli işleri kaptırma mevsimi çukur dizisini sıkı tut bari uçmasın stara falan @Çiğdem- @vadikızı @Dosi izleyin de güzellik görün ik idane var videoda oktay toparlağını da @batuhankaralar alsın @xBUGRAx @Aserat @YiğittShow Ana Haber de kaç kez zirve gördü kimse abartmadı, bu reyting Kılıçdaroğlu'nun zaten.
Ben de dizi transfer oldu sandım. Yüreğime indi. 😱boyun posun devrilsin totalcan Asude hanımı rakip kanala kaptırmışsın ay yine mi başladı şovun reytingli işleri kaptırma mevsimi çukur dizisini sıkı tut bari uçmasın stara falan @Çiğdem- @vadikızı @Dosi izleyin de güzellik görün ik idane var videoda oktay toparlağını da @batuhankaralar alsın @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt
boyun posun devrilsin totalcan Asude hanımı rakip kanala kaptırmışsın ay yine mi başladı şovun reytingli işleri kaptırma mevsimi çukur dizisini sıkı tut bari uçmasın stara falan @Çiğdem- @vadikızı @Dosi izleyin de güzellik görün ik idane var videoda oktay toparlağını da @batuhankaralar alsın @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt
Anlamadım aga@Polat Şaşmaz aga yine milleti kışkırtıp ceza almışsın [emoji4] üstelik konusu ile ilgisi olmadığı halde izlemediğin Vadi ismini kullanarak [emoji6] üstelik bitmiş biri diziyi karalıyorsan o dizi çok büyük bir dizi aga. Bir daha Vadi'ye hakaret etme yoksa sana oy falan atmam haberin olsun. Malum o aralar iyiyiz senle [emoji6]
Aga mesaj yerine gitmiştir. Başkasına mesaj olarak gönderdim [emoji4]Anlamadım aga
Anladım agaAga mesaj yerine gitmiştir. Başkasına mesaj olarak gönderdim [emoji4]