28 Kasım 2017 Salı Reyting Sonuçları

UTC'nin yükselmesini bekliyordum ama bu kadar da değil. Başlamadan önce tutsa bilr bu kadar iyi gideceğini tahmin edememiştim her hafta şaşırtıyor. Demek ki hem halka hitap edip hem kalite seviyesini düşürmemek mümkünmüş. Kocaman tebrikler. :Z

Çıtayı yükselten dizilerin yanında Kadın çok zayıf kalıyor, Total'de bile bize geçilmiş. :A @xBUGRAx

Kızlarım İçin kötü başlamış, sanmıyorum pek yükseleceğini.

Ekşi Elmalar'ın biraz daha iyi gitmesini beklerdim. Keza senden de tarafsız olup EDHO veya UTC'nin resmini koymanı. :A @Harunnn60

Günümüzü kurtarsın yeter çıta neymiş. :A

Fatih rekor kırıyor Kadın hiç nemalanamıyor:(

Bu seonda ay yapım olarak en iyileri ekranlara sürüyoruz ama ben izlemiyorum :A İzlediğim an düşürücem reytingi biliyorum :F

EDHO arzını endam yaratmaya devam ediyor. Ayyapım ve Medyapım'a karşı 3 gruptada hala zirvede. Üstelik 2 grupta iki basamaklı reytingler almış. Helal olsun.

Ufak Tefek Cinayetler'i tebrik ederim. Bu 3 grupta yükselerek Totalde Kadın dizisini geçti ve diğer 2 grupta +10 reyting alarak zirveyi kıl payı kaçırdı. Ama korkarım ki 13. bölümden sonra reytingleri düşecektir.

Kadın bu haftaki bir kısım seyircisini UTC ve Kızlarım İçine kaptırmış. Ona ragmen 3 gruptada cok iyi reytingler almış. Dünkü bölümü cok beğendim açıkçası. Ilk 5'te değil ilk 3'te olmasını beklerdim.

Kızlarım İçin ilk ve final bölümüyle ekrana geldi. Totalde 3 reyting abde 2 reyting alarak kötü oranlar elde etti. Zaten kanalın istediği de buydu. Fragmanları doğru dürüst vermedi. 3 gün önce yayın gününü belirledi ve diziyi harcayıp kurban ederek amacına ulaştı. Tebrikler Kanal D

Vee dizileri geçen su gibi akan ana haber programıyla Fatih Portakal'ı ayrıca tebrik etmek lazım.

@Polat Şaşmaz aga yine milleti kışkırtıp ceza almışsın [emoji4] üstelik konusu ile ilgisi olmadığı halde izlemediğin Vadi ismini kullanarak [emoji6] üstelik bitmiş biri diziyi karalıyorsan o dizi çok büyük bir dizi aga. Bir daha Vadi'ye hakaret etme yoksa sana oy falan atmam haberin olsun. Malum o aralar iyiyiz senle [emoji6]
Anlamadım aga :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi