xBUGRAx
Süper Emekli
Ufak Tefek Cinayetler dün super ötesi bi bölümdü. Her dakikasi dolu dolu idi. 10+ aldik. Geçen hafta biraz düşünce hemen saldıranlar çatlıyor. @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati
Adını Sen Koy uçmuş. Diziyi alamayan @Yiğitt in kanalı prime timede o kadar almamış .
Portakal Mevsimi Açıldı de Tam da yeni yeni açılıyor gerçekten bu mevsimler de coşması normal bu adamınGünün en beğenilen yorumu konuya eklenecek.
Lan yürü gitSıradan, boş, basit; sürekli kendini tekrar eden Türk dizileri için millet birbirini yiyor.
Kendini böyle cool gösterme çabaların ters tepiyor uğraşmaYalansa 'yalan' de.
Kıçına tepiği vurursam görürsün. Askere erkenden gönderirim seni.Kendini böyle cool gösterme çabaların ters tepiyor uğraşma
2 hafta sabret beni çok arayacaksınKıçına tepiği vurursam görürsün. Askere erkenden gönderirim seni.
Öyle olacak galiba.2 hafta sabret beni çok arayacaksın
Haklısın. Yılın favori üyesinde 2. turda mı ne elenmişim. 8-9 oy almışım, onu da muhtemelen sen topladın ordan burdan.Seni muhattap alan tek ben varım ben olmasam sana kim laf sokacak seni kim etiket yapacak KÇ izle diye kim kıçını yırtacak
Aynen biri benim oyumdu zatenHaklısın. Yılın favori üyesinde 2. turda mı ne elenmişim. 8-9 oy almışım, onu da muhtemelen sen topladın ordan burdan.
İşte senin gücün bu kadar. Güçlü bir üye olsaydın, en az çeyrek finali görürdüm ben.Aynen biri benim oyumdu zaten
Kanka ben kendim yarı finale kadar geldim sonra elendim Sen çoğunlukla yoktun halk Ne yapsınİşte senin gücün bu kadar. Güçlü bir üye olsaydın, en az çeyrek finali görürdüm ben.
Zaten olsaydım yarı final garantiydi. Hatta yarı finalde seni yenip finale çıkardım.Kanka ben kendim yarı finale kadar geldim sonra elendim Sen çoğunlukla yoktun halk Ne yapsın
Son dakika: Portakalin reytingini gören @Polat Şaşmaz ve @Doğu da reytinglerin şikeli oldugunu iddia etti
Merve sahalara çıkınca dizi uçmuş Geçen bölün full Oya vardı bu bölüm full Merve işte kenafir gözlünün reytingi
Kızlarım İçin'in tekrarı iyi gitmiş haftaya ilk 10'da olur.
Fatih Portakal şahane.
Diğer diziler Fatih Portakal ile kapışırken biz kendi tarifemizi uyguluyoruz. Karı dizisi diyen fantastik dizi hayranlarına her hafta bir tokat indiriyoruz, artık sezon sonuna kadar 15 reyting görmemiz lazım
UTC yükselmeye devam ediyor. Bu tarz uyarlama dizilerde senaryo anlamında kırılmalar 13. bölümden sonra başlar, bakalım aynı başarıyı o zaman da görebilecek miyiz
Kadın iyice UTC'ye geçilmiş, bu kadar dolu günde 6-7 reyting de büyük başarı.
Hayati ve Diğerleri yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Kanal D'de
Fatih Portakal da bu aralar 10 reytingleri görebilir, Mehmet Ali Birand'dan sonra büyük bir habercilik açığı kapandı adamı her kesimden herkes izliyor
Bu arada Fatih Portakal'ın reytingini yeni görüyorum oha ne yapmış öyle
Evet pencereden atlayan kadın senaryosu çok kaliteli
Fatih Portakal büyük tebrikler..
Sıradan, boş, basit; sürekli kendini tekrar eden Türk dizileri için millet birbirini yiyor.
Bu 9 reyting Kılıçdaroğlu'nun reytingi, adam kutuyu açtı 9 reyting aldı. Birde Var Mısın Yok Musun'a katılsaydı düşünün patlamayı.Kılıçdaroğlu belgeleri ortaya dökünce millet Fatih'i tercih etmiş, tebrikler ona da. @xBUGRAx @Harunnn60
Bu 9 reyting Kılıçdaroğlu'nun reytingi, adam kutuyu açtı 9 reyting aldı. Birde Var Mısın Yok Musun'a katılsaydı düşünün patlamayı.