28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına yaşamak gayet iyi başlamış, totelinin ab'sinden düşük olmasına şaşırdım.
ama yine de 6 ve üstü bekliyodum. Tns düşürmüş gene.

İntikam 4'ü geçmiş totelde
ama ab'de 5'i geçememiş.. Hala oranları yetersiz. Ab 6 ve üstü olmalı..
Aramızda kalsın totelde 1. Olmuş, ab de 3., inadına yaşamak etkilemiş diziyi.

Zkfo sbt'den çok uzak...

İnadına Yaşamak umut verici oranlar almış. Yalnız en büyük rakibi Kurtlar Vadisi Pusu yoktu karşısında. Dizinin tutup tutmadığı önümüzde ki hafta belli olur ..

Aramızda Kalsın totalde artış yaşayarak zirveyi almış. AB'de ise hafif bir düşüş yaşamış, yeni dizinin başlamasıyla önümüzde haftalarda kötü etkilenecek gibi ..

Zengin Kız Fakir Oğlan AB de 2.olarak başarılı gitmiş ..

İntikam yeni saatinde yeniden canlanmış. Totalde ciddi bir artış yaşarken, AB de pek artışı olmamış ..

Benim Hala Umudum Var'da artış yaşayan dizilerden olmuş .. Vay be Kvp'nin yokluğunda tüm diziler coşmuş, ancak önümüzde ki hafta ne olacak merak ediyorum doğrusu. Bir çok yapım düşecek o kesin gibi, bakalım hangileri ..

Umutsuz Ev Kadınları yine aynı oranları almış, oldukça kötü gidiyor dizi, sonu pek hayırlı gözükmüyor ..

Beni Affet AB grubunda neredeyse zirveye oturacakmış. Helal olsun, günlük dizi olmasına rağmen AB grubunda 5.36 reyting almak takdire şayan ..

Rüzgarlı Sokak iki grupta da 100'e girememiş ..

Yer Gök Aşk totalde 61. olarak totalde SHOW Tv nin, Kanal D'nin ve Star Tv'nin sabah programlarını reytinglerde sollamış ..

Günlük Dizilerin Kralı

4BENI AFFETSTAR TV28.11.201317:11:0218:22:105,3623,8222,49
Çok İyi Ya

14KOSTEBEKGILLERTRT COCUK18:31:0419:17:332,8110,45
Ab grubunda uçuşa geçmiş köstebekgiller

Inadina yasamak ve aramizda kalsin tebrik ederim.

Intikam da çok iyi gitmiş cok sevindim

Ben bu dizinden anlamıyorum galiba
tutcak dediğim diziler tutmuyor pek umudum olmayan diziler tutuyor geçen yıl merhamet benim için sürpriz yapmıştı bu yıl inadına yaşamak
intikamda iyi gitmiş böyle devam ederse sezon sonuna kadar devam eder.Kanal d ufaktan toparlanmaya başlayacak gibi.hadi hayırlısı

dünde yazdım dizi totalde 6 reytingi geçemez çünkü tns nin kanal d ye koyduğu bir kota var kanal d cirpinsa yukarı çıkamaz. diye))) bu dizinin absi normalde kaçak gibi düşük olması lazım ama tns de kanal d nin Total dizilerin ab arasında pek fark olmuyor hatta Total dizilerin ab si biraz yukarda çıkıyor)))) aynı aşk ta olduğu gibi.. kaçak dizisini kopyalamis süreç film. sanırım tns yi ilk çözen yapım şirketi oldu. daha doğrusu tns yokken bile tnslik dizi yaptığı için tns yi rahat çözmüş))) kurtlar Vadisi yıldızları al.. klişeleri dibine kadar kökle))) mafya mufya karıştır aksiyonun dibine vur alsana reyting)))) ama senaryoda çatışma biraz zorlama olmuş niye insanlar eski eşlerin çocukları için bu kadar tehlikeye girsin ki))) birde Kıbrıslı 13 milyon içinde aliyi bulmak için tesadüfe bak alinin can düşmanını kapısına gider üstelik kizida Aliye aşıktır))) bunlara gözlerinizi kapayip izleyebilirseniz iyi dizi))) ama ab seyircisi normalde bukadar tesadüfe göz yummaz

Oww Kanal D uzun zaman sonra zirvede.

Bu diziden oldukça nefret etsemde İnadına yaşamak Kanal D'yi mutlu etti ve zirveye taşıdı sadece tebrik ediyorum ama haftaya daha farklı olacaktır elbette.

İntikam Ab'de düşerken Total'de azıcık artmış gibi.En azından ilk 10'da.

Aramızda Kalsın çok iyi kadrosu ve bekleneni bu zorlu günde veriyor gibi.

Yer Gök Aşk böyle devam etsin.
İlk sezon tekrar dillere destan olsun sonra kalksın yayından kalkacaksa.

İnadına Yaşamak ilk bölüm için gayet iyi oranlarla başlamış. Bu reyting civarlarında dolaşır diye düşünüyorum Beyazsoy gibi ama bölümün heyecanına göre de reytingler yükselebilir belli de olmaz.

Aramızda Kalsın totalde liderlik koltuğuna oturmuş ama rakibiyle fark hiç yok. Kıl payı bir birincilik elde etmiş. Haftaya yeni rakibin de gelişiyle düşüş olmaz inşallah diye umuyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan tahmin edildiği gibi SBT yükseltmesi epey belli oldu.

bu arada STV izleyen kimse yok mu eskiden çok kişi olurdu. otesiz insanlar kurtlar Vadisi yokluğundan mi yoksa her başlayan STV dizisi yükselir gerçeğinden dizi yükselmiş)) gerçi hemen hemen tüm yapımlar yükselmiş kutların yokluğundan herkes faydanmis

inadına yaşamak iyi başlamış
sanem çelik farkıyla ab de iyi gitmiş yoksa ab lik bi olayı yok
aramızda kalsın ab de bir aralar çok iyiydi şimdi totali ile ab si aynı

intikam totalde artmış ab si aynı kalmış total 4 ab 6 alırsa sezonu tamamlar rahat rahat
rıza baba yine çok iyi gitmiş

İnadına Yaşamak baya iyi oranlarla başlamış ama haftaya gerçek reytingleri görcez
Aramızda Kalsın iyice Totalleşmeye başladı AB`de hızla düşüyor
Zengin Kız Fakir Oğlan Totalde de 5 reytingi geçmiş
AB`de AK`nı geçmeyi başardı ve AK artık AB`de 7`lere falan çıkamaz yeni rakipler karşısında seyirci kaybediyor
İntikam keşke sezon başından pt2`de başlasaymış daha ilk haftadan artışa geçti umarım yeniden eski oranları döner

İnadına Yaşamak müthiş bir başlangıç yapmış.
Totalde milim farkıyla zirveyi kaçırırken, ab'de zirvede yer almayı başarmış. Tebrikler. Haftaya iyi bir yükseliş bekliyorum diziden.

İntikam pt-2'ye geçmesiyle birlikte totalde iyi bir artış yakalarken, ab'de belirgin bir artış yakalayamamış ama durumu kötü sayılmaz. Haftaya yükselir umarım.

Zengin Kız Fakir Oğlan Trt'nin gururu olmaya devam ediyor.

Aramızda Kalsın iyi gitmiş. Totaliyle ab'sinin aynı çıkması ilginç. Dizinin zamanla total dizisi olacağını düşünüyorum.

Benim Hala Umudum var iki grupta da çok iyi gitmiş. Dizi her hafta yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor.

Vadinin kolajı totalde iyi giderken, ab'de gerilerde kalmış.

Umutsuz Ev Kadınları çok kötü gitmiş. Dizinin sonu yakın..

Arka Sokaklar, Beni Affet, Kanal D ve Star haber iyi gitmişler tebrikler.

efsane dizi gösteriyoki perşembe tam anlamıyla izeyici için boş bi gün..çünki vadinin yerine veliahtlik yapcak bi dizi yokki,yeni başlayan bir diziye sarılmışlar izlemek için..perşembe izleyicisinin yüzde 60 ı tv izlememiş ekranda...tüm yapımlar vadinin yokluğunda yapımların yükselmiş dedikleri reytingleri ise 5 lerde...
5 reytingle liderlikmi olur yaaaa...laf bi yana haftaya firuze de dahil tüm yapımlara kasırga saldırısı gerçekleşecektir...11 yılın şiddetiyle limanı sağlam olan yapımlar ayakta kalır...kendinizi bu fırtınadan koruyun...inadına yaşamak ve firuzeninde tutup tutmayacağına vadi karar vercek...sizler değil...bu böyle biline canlar...

Bir şey sorucam.

Neden başka kanalda dizi başlarken "müthiş başlamış", "harika","helal" deniyor da Kanal D`de başlayınca "ilk bölüm rakip yoktu", "fazla sevinmeyin", "hep rakipsizlikten" gibi yorumlar yapılıyor?

Sadece forumda da değil. Her yerde. Twitter dolu böyle yorumlar.

Haftaya Vadi bomba bir bölümle gelecek bence dün yayınlanan tüm diziler düşüş yaşayacak

İnadına Yaşamak iyi başlamış

İntikam Vadinin olmamasına rağmen azacık yükseliş yaşamış haftaya sert düşüş yaşayacak gibi
Aramzda Kalsın 1.olmuş vay be

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Aramızda Kalsın +0.21 | -0.09
Zengin Kız Fakir Oğlan +0.48 | +0.07
Benim Hala Umudum Var +0.78 | +0.40
İntikam +0.65 | +0.02