Sevdaluk iki grupta da zirvede olur. 2.sırada Vicdan olur. Sonrası da sıralanır.Gurbeti de kadını da tanımıyom, o yüzden önemsizdur benim içun. olmayacak dua'ya amin denmez ha uşağam ha bunu unutma
Tns düşürür kesin..
Sevdaluk iki grupta da zirvede olur. 2.sırada Vicdan olur. Sonrası da sıralanır.Gurbeti de kadını da tanımıyom, o yüzden önemsizdur benim içun. olmayacak dua'ya amin denmez ha uşağam ha bunu unutma
Tns düşürür kesin..
😱 pompy sen misinSevdaluk iki grupta da zirvede olur. 2.sırada Vicdan olur. Sonrası da sıralanır.
Aa pardon Yüzyıl'ı unuttum. İlk 10'a girerse şanstır.😱 pompy sen misin
dikkat et de sevdaluk u 10 a katlamasın hürrem teyzeAa pardon Yüzyıl'ı unuttum. İlk 10'a girerse şanstır.
Sıkıntı yok dostum biz sıramızı savdık siz 2.liği elde tutmaya bakın.dikkat et de sevdaluk u 10 a katlamasın hürrem teyze
😱Sıkıntı yok dostum biz sıramızı savdık siz 2.liği elde tutmaya bakın.
@xemrexxx sevdalukun üstüne vicdanı da 2. Etti çarşamba ?? Gözler artık sendeSevdaluk iki grupta da zirvede olur. 2.sırada Vicdan olur. Sonrası da sıralanır.
O gün siteye bile giremeyecek korkusundan daha dur bunlar iyi günleri.@xemrexxx sevdalukun üstüne vicdanı da 2. Etti çarşamba ?? Gözler artık sende
bu bi meydan okumaktır, emreyi geçtim hürreme başkaldıroyon şu an başını yakmasın hürremle emre bir olup ?O gün siteye bile giremeyecek korkusundan daha dur bunlar iyi günleri.
Emre sustu onun çenesi durmazdı hayret hortlar birazdan. Ben iddialı değilim, biz iddialıyız.Ve intikam BİTTİ! 00.18
bu bi meydan okumaktır, emreyi geçtim hürreme başkaldıroyon şu an başını yakmasın hürremle emre bir olup ?
Emre sustu onun çenesi durmazdı hayret hortlar birazdan. Ben iddialı değilim, biz iddialıyız. [/quote
Biz mi? Vicdanı çıkar aradan yoksa bende emre kesilirim. Çarşamba günleri peşini bırakmamEmre sustu onun çenesi durmazdı hayret hortlar birazdan. Ben iddialı değilim, biz iddialıyız.