Hazem
Favori Üye
tamam ya neyse çarşamba 6-7 alınca nasıl olsa herkes yorumlarHerkes istediğini yorumlayabilir karışmayalım bence. Unutan da olabilir unutayan da ama kimse kimseye sen niye bunu yorumlamıyorsun dememeli.
tamam ya neyse çarşamba 6-7 alınca nasıl olsa herkes yorumlarHerkes istediğini yorumlayabilir karışmayalım bence. Unutan da olabilir unutayan da ama kimse kimseye sen niye bunu yorumlamıyorsun dememeli.
Tek sen varsın zatenYazdım ya üstte.GOLD Film'e başarılar yeni dizilerinde.
![]()
Ağzın bal yesin ya bende 6 7 arası alır diyorumtamam ya neyse çarşamba 6-7 alınca nasıl olsa herkes yorumlar![]()
Pompy'nin bir espirisine ilk defa güldüm.@mrt-06 Arka sokakları hemen başlatırım dedi kanald Çarkıfelekte sürekli iflas geldidizi 21.45 te başladı
Ben övdüm, hatta bayağı yükselir dedim reytinglere bakınca. İlla yazmak mı gerekiyor yani?Tek sen varsın zatensen de olmasan ne yapardım ben
Ağzın bal yesin ya bende 6 7 arası alır diyorum![]()
Sen ve buğra olmasa ne yapardım benPompy'nin bir espirisine ilk defa güldüm.@xemrexxx
Ben övdüm, hatta bayağı yükselir dedim reytinglere bakınca. İlla yazmak mı gerekiyor yani?![]()
Evet ben 2 dizinin de tuttuğunu düşünüyorum.Güzel Köylü kış ayında da devam edecak bence.Kaçak Gelinler de edebilirkimin nasıl işine geliyosa ama biz çarşambayı bekleyelim dizimiz 6-7 alınca ozaman herkes görür
bu arada kaçak gelinlerin tkr da çok iyi ulan istanbulun tkr ını yine geçmişbugün kg 12.00 da güzel köylü 16.30 da tkr vardı bakalım nasıl gidecekler yarın görücez
![]()
Kim demiş batacak diye?Kışkırtıcı mesaj değil mi buuyarı geliyor
Sen ve buğra olmasa ne yapardım benYaşasın starım
Bir de melunlar star batacak diyorlardı
Evet ben 2 dizinin de tuttuğunu düşünüyorum.Güzel Köylü kış ayında da devam edecak bence.Kaçak Gelinler de edebilir![]()
türkçe mealiPompy'nin bir espirisine ilk defa güldüm.@xemrexxx
Ben övdüm, hatta bayağı yükselir dedim reytinglere bakınca. İlla yazmak mı gerekiyor yani?![]()