28 Haziran 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

O Ses Çocuklar dün çok iyidi, keyifle izledik. Gayet iyi oranlar almış, zirveye yerleşmiş tebrikler. :)

Nihat Hatipoğlu yükselişe geçmiş..

Şefkat Tepe geç sezon finali yapmasının cezasını çekiyor, dizi ciddi kan kaybı yaşamış..

Arka Sokaklar yaz ayına göre iyi oranlarla sezon finali yapmış.. :)

Pompy'nin bir espirisine ilk defa güldüm. :F @xemrexxx

Ben övdüm, hatta bayağı yükselir dedim reytinglere bakınca. İlla yazmak mı gerekiyor yani? :D
Sen ve buğra olmasa ne yapardım ben:(Yaşasın starım:)Bir de melunlar star batacak diyorlardı:D

kimin nasıl işine geliyosa ama biz çarşambayı bekleyelim dizimiz 6-7 alınca ozaman herkes görür :)

bu arada kaçak gelinlerin tkr da çok iyi ulan istanbulun tkr ını yine geçmiş :) bugün kg 12.00 da güzel köylü 16.30 da tkr vardı bakalım nasıl gidecekler yarın görücez :)
Evet ben 2 dizinin de tuttuğunu düşünüyorum.Güzel Köylü kış ayında da devam edecak bence.Kaçak Gelinler de edebilir:)

Kışkırtıcı mesaj değil mi bu:Duyarı geliyor:D

Sen ve buğra olmasa ne yapardım ben:(Yaşasın starım:)Bir de melunlar star batacak diyorlardı:D

Evet ben 2 dizinin de tuttuğunu düşünüyorum.Güzel Köylü kış ayında da devam edecak bence.Kaçak Gelinler de edebilir:)
Kim demiş batacak diye? :A

O Ses Çoçuklar çok iyi gitmiş.

Güzel Köylü'nün tekrarı gayet iyi gitmiş.Dizi yeni bölümüyle yükseliş yaşayabilir.

Ulan İstanbul kaçıncı tekrarı olmasına rağmen yine güzel gitmiş.🙂 Yeni bölümüyle yükselis yaşayacaktır...