atw 1.ci tabloya gore
reytingin yüzde ellisi prime time da atv nin birinci olduğu saatler 15-20 lik bir dilim sadece
atw 1.ci tabloya gore
reytingin yüzde ellisi prime time da atv nin birinci olduğu saatler 15-20 lik bir dilim sadece
yalnız işler güçler reklamsız ve maç arsında da da reklamsızdı muhtemlen maça bakanlar dev arası işler güçlere bakmış olabşilir asıl öenmli olan 24-24 arası ne alacak bence bu reytşngş zor korur
yalnız işler güçler reklamsız ve maç arsında da da reklamsızdı muhtemlen maça bakanlar dev arası işler güçlere bakmış olabşilir asıl öenmli olan 24-24 arası ne alacak bence bu reytşngş zor korur
of ya sallama titanic ve atv milyon var trt show atv liste gircek sanki bilmiyon
- - - Ekleme - - -
of ya sallama titanic ve atv milyon var trt show atv liste gircek sanki bilmiyon
o zaman trt 1 sırada halugun dediğine göre
- - - Ekleme - - -
sadece bu aylık 9 aylık dizi dolu dönemde fox4. star5. totalde
dunde ayni mesaji yazdin sallama dedin. ama 2 reyting alamadi i.a .. istersen erken konusma yine ))))))
Star'ı tartışıp durmayın yahu Star'ın ölü olduğu apaçık ortada zaten. Star'ın reyting durumu gerçekten kötü ama patronu zengin. Bundan dolayı şuan için Star'a bir şey olmaz.
ab star onde her iddasina varim
- - - Ekleme - - -
gorucez
ab star onde her iddasina varim
- - - Ekleme - - -
gorucez
ben reklamcı değilim beni ab ilgilendirmiyor
işine gelmediği için olmasın
ab si iyiyse reklam alır ben napıyom ab yi
ab si iyiyse reklam alır ben napıyom ab yi
para ab de
parayı ben ya da sen kazanmadığımız için sorun yok