gene yaklaştım birazUYANIŞ : BÜYÜK SELÇUKLU
TOTAL : 7.40
AB : 8.40
ABC1 : 8.00
REYTİNGLER BELLİ OLDU.
gene yaklaştım birazUYANIŞ : BÜYÜK SELÇUKLU
TOTAL : 7.40
AB : 8.40
ABC1 : 8.00
REYTİNGLER BELLİ OLDU.
galiba öyle olmuşmUyanış sadece Sefirin Kızını mı vurmuş şaka gibi🙂🙄
tahmınım çıktı her iki grup da TRT zirvede ve reytingleri dahada artcaktır çift rakamları görecektir ilerki zamanlarda ...haftanın ve en çook ayın izlenen dizi olcaktır..vede .kuruluş osmanda gelirse rekabet dahada kızışçak@Aserat @alperuz @Özgür @The_Erinch @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @Tolstoyevski @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hachiko @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @MayısKralı @Felon @emrecnn @hayret bi şey @doan56 @Alos ve ilgili herkes
genede dediğin çıktı bende biraz yaklaştım...dizideki yazılar bile arapça ..zamanında yazışmıştıkyaUyanış beklediğimden iyi başladı. Ancak çok da uçmamış dediğim gibi. Çukur kendini korumuş. Sefirin Kızı Uyanış'tan dolayı değil bence kendi düştü. Uyanış'ın kitlesi ile Çukur'un kitlesi aynı değil tam. Haftaya Uyanış AB grubunda 10'nu geçer.
masumlar partmanı dizisi edho gelirse n olur kardeşim senceSöylemeyeyim dedim ama bir dizi 7-8 bandında reyting alıyor ama hiçbir rakibini doğru düzgün etkilemiyor. Diriliş gibi hayalet bir izleyici kitlesi var herhalde. Diriliş yokken mesela hiçbir diziye izleyicisi kaymıyordu.
İlginç geldi bana cidden Masumlar Apartmanı gelince mesela rakipleri bayağı etkilendi. Yine de sevdiğim oyuncular var tebrikler.
Kitleleri pek aynı değil. Elbet bir iki reytinglik düşüş olur ama yine çift haneli oranlar alır bence.masumlar partmanı dizisi edho gelirse n olur kardeşim sence
edhomu zirveyi kapacak yoksa TRT MI .ilerde görcez bakaılm..Kitleleri pek aynı değil. Elbet bir iki reytinglik düşüş olur ama yine çift haneli oranlar alır bence.
Aynen ama sen 11 falan demiştintahmınım çıktı her iki grup da TRT zirvede ve reytingleri dahada artcaktır çift rakamları görecektir ilerki zamanlarda ...haftanın ve en çook ayın izlenen dizi olcaktır..vede .kuruluş osmanda gelirse rekabet dahada kızışçak
totalde 11 dedim diğerlerde 10 dedim yaklaştım biraz..aserat siralamamı unutmasın söylersen sevinirim..2 puan farkla 🙂 🙂 🙂Aynen ama sen 11 falan demiştin
Diriliş bilmediğimiz bir kanalda bile tekrarları ile ilk 10a kapak attı hep. Şişirme reyting tezini çürüttülerSöylemeyeyim dedim ama bir dizi 7-8 bandında reyting alıyor ama hiçbir rakibini doğru düzgün etkilemiyor. Diriliş gibi hayalet bir izleyici kitlesi var herhalde. Diriliş yokken mesela hiçbir diziye izleyicisi kaymıyordu.
İlginç geldi bana cidden Masumlar Apartmanı gelince mesela rakipleri bayağı etkilendi. Yine de sevdiğim oyuncular var tebrikler.
Açık konuşunYeni sezonda kayıp olan 8-10 reytinglik izleyici kitlesi ekranlara bir anda geri dönüş yapmış, hafta boyunca buralarda olmaya devam ederler umarım.