28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

habertürk'te lezzet haritası var her hafta bakıyorum bu programa
ismini bilmiyorum ama sunucunun enerjisi çok yüksek çok başarılı
bu hanımefendi daha iyi yerleri hak ediyor

16 HARRY POTTER VE OLUM YADIGARLARI 2 (Y.S) TRT 1 22:36:43 24:59:51 2,01 7,37 27,31
22 HARRY POTTER VE OLUM YADIGARLARI 2 (Y.S) TRT 1 22:36:43 24:59:51 1,51 5,75 26,25

Çok düşük ya :D daha fazlasını hakediyor
Şefkat Tepe uzasa Acun'u geçecek ama Stv bir duy sesimi :bağır:

aha kanal d'de yine çalıkuşu var ve yine yeni dizi yazıyor
akşam atv'de kaçak var ama yeni dizi yazmayacaklar
ne gerek var bu akıl oyunlarına,bir dizi güzelse su akar yatağını bulur

evet komedi dizileri bile böyle bak yahşi cazibeye simge kazandı cazibe kaybetti ;:F dramaların zaten hepsi böyle
Aşk-ı Memnu : Herkes dağıldı kimse kazanamadı.

Hayat Bilgisi : Afetim gitti başka şehre kimse kazanamadı.

Avrupa Yakası : Burhan düğünden kaçtı ne oldu kimse bir şey olamadı düğün iptal oldu.

Yaprak Dökümü'de öyle bitti sanırım. :X

Aşk-ı Memnu : Herkes dağıldı kimse kazanamadı.

Hayat Bilgisi : Afetim gitti başka şehre kimse kazanamadı.

Avrupa Yakası : Burhan düğünden kaçtı ne oldu kimse bir şey olamadı düğün iptal oldu.

Yaprak Dökümü'de öyle bitti sanırım. :X
aşk ı memnu da matmazel kazandı daha nolsun kadın ednan ı kaptı sonunda :F
hayat bilgisinde bu duurmda ürperi ve amil kazanmış işte :F burhan kaçarak kendi kazandı :F

yaprak dökümünde belli bir kazanan yok gibi :D

aşk ı memnu da matmazel kazandı daha nolsun kadın ednan ı kaptı sonunda :F
hayat bilgisinde bu duurmda ürperi ve amil kazanmış işte :F burhan kaçarak kendi kazandı :F

yaprak dökümünde belli bir kazanan yok gibi :D
Bak Yaprak Dökümü işte. :X

Mutlaka ama her dizi de bir karakter mutlaka kazanır öbür türlü nasıl bitecek. :F

Bak Yaprak Dökümü işte. :X

Mutlaka ama her dizi de bir karakter mutlaka kazanır öbür türlü nasıl bitecek. :F
öbgz de hepsi barıştı gibi bittiöyle bitsin ya da pompy dizileri gibi bir patlama olsun ölüversinler bir dakka deli yüek öyle bittiydi hepsi patır partır ölmüştü :F

öbgz de hepsi barıştı gibi bittiöyle bitsin ya da pompy dizileri gibi bir patlama olsun ölüversinler bir dakka deli yüek öyle bittiydi hepsi patır partır ölmüştü :F
Bak kendin de örnekler verdin. Demek ki neymiş her demek doğru olmazmış genelde dersek daha uygun olurmuş. :X :X

Pompy'in dizileri ABD'de de rekor kırardı. :F

Bak kendin de örnekler verdin. Demek ki neymiş her demek doğru olmazmış genelde dersek daha uygun olurmuş. :X :X

Pompy'in dizileri ABD'de de rekor kırardı. :F
onlar da da kazanan vardı işte cemile in caroline out oldu sonunda deli yürekte derin güçler kazandı ama 2.planda kaldı birinin zaferi göze sokulmadı :F

yi ne zaman acsam fatihin fragmani var. Insallah umduklarini bulurlar

şefkat tepe süper gitmiş bu oranları beklemiyodum eğer bu bölümlerle bu oranları alıyosa kordon geldiğinde şu leyla çıktığında ve eski formuna döndüğünde şov yapacak şov :D
arka sokaklar şefkat tepenin yanına yaklaşamıyo :D