xBUGRAx
Süper Emekli
Magazin D iyi giymiş ama Cumartesi Sürprizi ve Magazin 90'ı göremedim.🙄
Magazin 90, Çarşamba 00.30 gibi gibi yayınlandı. Yine de iyi gitmişti.
Magazin D iyi giymiş ama Cumartesi Sürprizi ve Magazin 90'ı göremedim.🙄
Acun'un 10reyting altıda benim mi haberim yok. Ayrıca dün uzun özet verdiğini unutma. Haftaya görüşelim istersen birde xfactor başlasın kanal d de Acunun ben göreceğim o zaman
Acun'un 10reyting altıda benim mi haberim yok. Ayrıca dün uzun özet verdiğini unutma. Haftaya görüşelim istersen birde xfactor başlasın kanal d de Acunun ben göreceğim o zaman
Lale Devri zaten 4 reytinge düşmüştü sezon bitmeden. Fatih Harbiye totalde çok daha iyi, ab'de aldığı oranı Lale Devri hayatı boyunca alamaz. Bence Lale Devri asıl Fh'nin önünü kapatıyor şu an. Devir değişti artık. 😉uuzn hikaye orta karar gitmiş
as eski oranalrından uzakta artık cmtesi total dizisi doldu normal
lale devri fh tutacak diye harcanıyor resmen ab de şefkat tepeye bile geçilmiş
kmoi iyi gitmiş atv tüm gece onu yyaınlasn beli yst yi ab de geçer
fox eski düzenine geçse yine 5-5.5 alır total ab 4 alırLale Devri zaten 4 reytinge düşmüştü sezon bitmeden. Fatih Harbiye totalde çok daha iyi, ab'de aldığı oranı Lale Devri hayatı boyunca alamaz. Bence Lale Devri asıl Fh'nin önünü kapatıyor şu an. Devir değişti artık. 😉
Hiç sanmam. Nedense eski diziler eskisi gibi reyting alamıyor artık. Lale Devri de as,intikam gibi düşüş yaşayacaktı bence. Hem o dediğin reytinglerin daha iyisini Fatih Harbiye alıyor. İnsanlar bıkmıştır bence artık Toprak'la Çınar'ın 1 bölüm barışıp 10 bölüm küs kalmalarından.fox eski düzenine geçse yine 5-5.5 alır total ab 4 alır
fh daha sabit reytinge ulaşamadı medecezir gibi as sürekli tekrar içinde tekrar eden diziye artık af yok tns de intikam geçen sezon zaten düşük kapamıştı bu sezon yapılan değilikliklerle 1-1.5 daha düştüHiç sanmam. Nedense eski diziler eskisi gibi reyting alamıyor artık. Lale Devri de as,intikam gibi düşüş yaşayacaktı bence. Hem o dediğin reytinglerin daha iyisini Fatih Harbiye alıyor. İnsanlar bıkmıştır bence artık Toprak'la Çınar'ın 1 bölüm barışıp 10 bölüm küs kalmalarından.
Ama Fh her bölüm yükseliyor sezonun sürprizi resmen. Sabit reytingi totalde 6, ab'de 5 olur gibi. Lale Devri de hep tekrar zaten bir ara ben de izliyordum ama sıkıldım. Geçen sezon final yapmalılardı. Fox da Fatih Harbiye'nin bu kadar iyi reytingler alacağını tahmin etmemiştir bence.fh daha sabit reytinge ulaşamadı medecezir gibi as sürekli tekrar içinde tekrar eden diziye artık af yok tns de intikam geçen sezon zaten düşük kapamıştı bu sezon yapılan değilikliklerle 1-1.5 daha düştü
sultan ve ekibi geldi zümrüt sonunda dişine göre bir rakip buldu benceAma Fh her bölüm yükseliyor sezonun sürprizi resmen. Sabit reytingi totalde 6, ab'de 5 olur gibi. Lale Devri de hep tekrar zaten bir ara ben de izliyordum ama sıkıldım. Geçen sezon final yapmalılardı. Fox da Fatih Harbiye'nin bu kadar iyi reytingler alacağını tahmin etmemiştir bence.
Sultan Yer Gök Aşk'tan herhalde. Diziyi izlemediğim için bilmiyorum ama zümrüt hürrem gibidir. Hepsinin hakkından gelirsultan ve ekibi geldi zümrüt sonunda dişine göre bir rakip buldu bence
zaten sonunda o kazanmazsa yapımcıyı-senaristi döverler bence @xBUGRAxSultan Yer Gök Aşk'tan herhalde. Diziyi izlemediğim için bilmiyorum ama zümrüt hürrem gibidir. Hepsinin hakkından gelir