28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yetenek sizsiniz iyi gitmis Medcezir tekrarida super ya:Z
Fatih harbiye cok ama cok iyi gidiyor tebrik.ama lale devrinin bu sezon devam etmesi bence yanlis karar oldu
arka sokaklar finala dogru gidiyor bu gidisle
Show tv prime time`ni doldurmak icin baslatdi varmisim yokmusun`u ama reytingleri cok kotu
Trt1 bu sezon artik 3. dizisi cok kotu basladi sezona.kanal bence sezon ortasina dogru ataklar yapacak..harry potter`de normal gitmis
atv`de normal reytingler almis..A\B`de KMOI 2. olmus

Yst iyi gitmiş. :) Tns'de kaç tane 10 reyting alan var da Acun alsın mantıklı olalım. Eskisi gibi şişirici agb yok. Diziler 20 alır Acun 15 alır artık onlar yok. Acun Tns'ye göre gayet iyi oranlar alıyor. :))

Arka Sokaklarda dün biri vurulacaktı sanki fragmanda görmüştüm ama reytingleri kötü...

Medcezir'in gece tekrarının oranları gerçek mi?😱

Lale Devri de düşük gidiyor bu sezon.

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da iyi bir yükseliş yakalayarak rahat bir şekilde zirvenin sahibi olmuş.

Şefkat Tepe totalde 2.sırada yer alarak yine çok iyi gitmiş.

Sezonun en flaş işlerinden Fatih Harbiye iki grupta da yükselip çok iyi oranlar alarak 3.sırada yer almayı başarmış.

Arka Sokaklar yine kötü gitmiş. Dizinin acilen pt-2'ye alınması gerektiğini düşünüyorum. Rakibi çok olunca yükselemediği gerçek. Boşlukta oranlarını arttıracaktır.

Lale Devri geçen seneki oranlarını arasa da yine de çok kötü sayılmaz.

Kim Milyoner Olmak İster ab grubunda başarısını göstermiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir düşüş yaşamış ve kötü gitmiş. Kanal gece kuşağını daha iyi işlerle doldurabilir.

Medcezirin tekrarı çok iyi gitmiş

Şevkat tepe ve Fatih harbiye yi tebrik ederim inanılmaz başarı

Acun yine şov yapmış iki gruptada oranları yükselmiş tebrikler.
Medcezirin tekrarı uçmuş resmen helal olsun diziye.Haftaya cuma günü ab de artacağını düşünüyorum 1 olur yine ab de totaldede bırakmaz.Tabi keşke star 23 e kadar uzatsada daha fazla reyting alsa.:(
Fatih harbiye çok iyi gitmiş.Fox un en önemli iki dizisinden biri diğeride karagül.
Arka sokaklar bakalım daha ne kadar düşeek hatırlıyorumda geçen sene totalde 8 9 falan alıyordu.Rıza babayı vursunlar dicem ama artık adamın vurulmasıda işe yaramaz.
lale devri kendi yağında kavruluyor.Fox için iyi oranlar hemde dizi saat 10 dan sonra başladı bence kolay kolay final yapmaz.
Şefkat tepeye totalde söyleyecek bir şey yok kanal d de olsa acunu rahat geçerdi gibime geliyor benim ab dede kanal d de olsaydı +4 beklerdim
Çalıkuşu ve aşkın tekrarları iyi gitmiş.

uuzn hikaye orta karar gitmiş
as eski oranalrından uzakta artık cmtesi total dizisi doldu normal
lale devri fh tutacak diye harcanıyor resmen ab de şefkat tepeye bile geçilmiş
kmoi iyi gitmiş atv tüm gece onu yyaınlasn beli yst yi ab de geçer :D

Bu Arada Yst 1 Adet Fazla reklam verdi ilk reklam özette verdi ikinci reklam basladıktan sonra verdi 45 dakka reklamsız gitti 3.reklam verdi 1 yarismaci çıktı 1 reklam daha verdi

12+12+12+12 48 Dakika 2 Dakkada Alp Kırsan Reklamı Çıktı 50 Dakika Reklam

Uzun Hikaye çok kötü gitmiş:( Yst iyi gitmiş (kaç hafta sonra) Medcezir süper gitmiş:gangnam: inş Diloş biter yadabaşka güne giderde 23:30'da biter umarım:gangnam:

uuzn hikaye orta karar gitmiş
as eski oranalrından uzakta artık cmtesi total dizisi doldu normal
lale devri fh tutacak diye harcanıyor resmen ab de şefkat tepeye bile geçilmiş
kmoi iyi gitmiş atv tüm gece onu yyaınlasn beli yst yi ab de geçer :D
Lale Devri zaten 4 reytinge düşmüştü sezon bitmeden. Fatih Harbiye totalde çok daha iyi, ab'de aldığı oranı Lale Devri hayatı boyunca alamaz. Bence Lale Devri asıl Fh'nin önünü kapatıyor şu an. :D Devir değişti artık. 😉

Lale Devri zaten 4 reytinge düşmüştü sezon bitmeden. Fatih Harbiye totalde çok daha iyi, ab'de aldığı oranı Lale Devri hayatı boyunca alamaz. Bence Lale Devri asıl Fh'nin önünü kapatıyor şu an. :D Devir değişti artık. 😉
fox eski düzenine geçse yine 5-5.5 alır total ab 4 alır :D

fox eski düzenine geçse yine 5-5.5 alır total ab 4 alır :D
Hiç sanmam. Nedense eski diziler eskisi gibi reyting alamıyor artık. Lale Devri de as,intikam gibi düşüş yaşayacaktı bence. Hem o dediğin reytinglerin daha iyisini Fatih Harbiye alıyor. :D İnsanlar bıkmıştır bence artık Toprak'la Çınar'ın 1 bölüm barışıp 10 bölüm küs kalmalarından. :F

Hiç sanmam. Nedense eski diziler eskisi gibi reyting alamıyor artık. Lale Devri de as,intikam gibi düşüş yaşayacaktı bence. Hem o dediğin reytinglerin daha iyisini Fatih Harbiye alıyor. :D İnsanlar bıkmıştır bence artık Toprak'la Çınar'ın 1 bölüm barışıp 10 bölüm küs kalmalarından. :F
fh daha sabit reytinge ulaşamadı medecezir gibi :D as sürekli tekrar içinde tekrar eden diziye artık af yok tns de intikam geçen sezon zaten düşük kapamıştı bu sezon yapılan değilikliklerle 1-1.5 daha düştü

fh daha sabit reytinge ulaşamadı medecezir gibi :D as sürekli tekrar içinde tekrar eden diziye artık af yok tns de intikam geçen sezon zaten düşük kapamıştı bu sezon yapılan değilikliklerle 1-1.5 daha düştü
Ama Fh her bölüm yükseliyor sezonun sürprizi resmen. Sabit reytingi totalde 6, ab'de 5 olur gibi. Lale Devri de hep tekrar zaten bir ara ben de izliyordum ama sıkıldım. Geçen sezon final yapmalılardı. Fox da Fatih Harbiye'nin bu kadar iyi reytingler alacağını tahmin etmemiştir bence. :D

Ama Fh her bölüm yükseliyor sezonun sürprizi resmen. Sabit reytingi totalde 6, ab'de 5 olur gibi. Lale Devri de hep tekrar zaten bir ara ben de izliyordum ama sıkıldım. Geçen sezon final yapmalılardı. Fox da Fatih Harbiye'nin bu kadar iyi reytingler alacağını tahmin etmemiştir bence. :D
sultan ve ekibi geldi :D zümrüt sonunda dişine göre bir rakip buldu bence :D

Fatih Harbiye çok iyi gitmiş. Dün izleyemedim bugün izlesem mi ama 2 saatlik Yalan Dünya'yı izledim zor gibi. :D