28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Sen açmistin ama konusunu 16 Eylül'de yayinlanacagina dair ?
Ben onu Kanal D`den değil başka kaynaktan öğrenmiştim. Yanlış bilgiymiş demek.

Hatırlarsan Vadini 6 Eylülde başlayacağını da Panadan telefonla sormuştun. AMa o da ertelendi. Hatta Veda 6 Eylül başlayacak deniliyordu da 27 eylülde başladı. Kısacası Kanal açıklamadısa o bilgi tam doğru değildir

öbgz ile koçanı nasıl bir tutuyorsun revan çarpılır insan
))

öbgz 3 yıllık efsane dizi 3 yıllık efsaneyi üç beş reyting alan dünün koçanıyla karşılaştırmak fille pireyi karşılaştırmak gibi
))

PT2`de olan bir dizinin PT1`den daha fazla izlenmesi çok nadir rastlanan bir görüntü. Demekki Kayıp Şehir kendine bi kitle edinmiş. Ama çok rahatlıkla söylüyorum Yalan Dünya 22.30`da olsaydı her iki grupta da uçardı. Ama bu sefer de Kayıp Şehir PT1`de ne yapardı orası muamma

Izlemedigim bir dizi hakkinda neden yorumda bulunayim ki?

atv gibi popüler bir kanalda ne zaman dinimiz Islam'i anlatan ve ön planda olan bir dizi oldu ? Veya basroller basörtülü..
Hz.Ömer vardi izledin mi? o diziye dinimizi anlatan islama anlatan dizi diye öv lütfen.Huzur Sokağını bende izliyorum ama islam dinimizi en güzel şekilde anlatiyor diyecek bişey bulamadım.Bşaroller kapalı diye islami anlatmıyor dizi.Muhafazakar insanların yaşamını konu alan dizi diye bahset en azından.

dizinin sana zararı mı var bikere düzgün söle şu ismi

Ne yapayım. Bir tutarken bile zirvede çıkıyor. Ben de yapayım da onu farkederler dedim

Yalniz orada hata bende degil ama Pana Film'in asistanindaydi

Kaldi ki Kanal D tanitim fragmanlarinda "Eylül'de" diye yaziyordu: https://fav10.net/f498/umutsuz-ev-kadinlari-yeni-sezon-tanitim-fragmanlari-151009/

Revan survivor 3 günde 9 bile alsa 27 yapar 11 myden var 38 diğer 3 12 alsa 50 yapar hadi 45 olsun onu şu anda diğer kanalların yakalaması çok zor

İmzamı atarım

o ramazan ayındasydı

Olmamasi gereken sahneler var evet. Ama ilerleyen bölümlerde daha çok fazla dinimiz Islam'i egilecektir bence dizinin senaryosu..

Revan survivor 3 günde 9 bile alsa 27 yapar 11 myden var 38 diğer 3 12 alsa 50 yapar hadi 45 olsun onu şu anda diğer kanalların yakalaması çok zor
Ama Survivorum 9 alacağı da kesin değil ki. Survivor Muhteşeme yakın bi oran hayatta alamaz. En fazla 6 alır. Ayrıca Survivor Martta başlıyor. Ocak ayında ekran bir daha renkleniyor. Bunu da hesaba kat lütfen

şu anda behzat ç de bizim beyaz gelincik sezin akbaşoğulları start aldı ...

Sanmam revan star o aylarda 1 olur gibi keşke olmasa ama

behzat ç. fazla izlemezdim ama sezin akbaşoğulları için bakılır

desterenin koçanıı gene süper gitmiş destere artık bir bardak su içer

Esir Sehrin Gözyaslari'nin fragmanlari iddiali ve etkileyiciydi ama reytingler öyle söylemiyor en azindan SBT.. Umarim TNS'de basarili sonuçlar elde eder..