Kanal d Pt 1 pazartesi 6 salı 8 çarşamba 5 perşembe 5 cuma 5 cumartesi pazar 5 Kanal d 39 pt 1 çok yakın ama Atv 1 olur
Umutsuz Ev Kadinlari'yla Kanal D 5 alamaz..
Kanal d Pt 1 pazartesi 6 salı 8 çarşamba 5 perşembe 5 cuma 5 cumartesi pazar 5 Kanal d 39 pt 1 çok yakın ama Atv 1 olur
Tamam tartışmak anlamsız. Tablo gelsin hatırlatırımKanal d Pt 1 pazartesi 6 salı 8 çarşamba 5 perşembe 5 cuma 5 cumartesi pazar 5 Kanal d 39 pt 1 çok yakın ama Atv 1 olur
Kanal D`yi koy kenara ben de Starı toplayayım
O Ses Türkiye en az 5-6 reyting, Babalr ve Evlatları onun ardından en az 2-3 reyting
Salı Evlerden Birine en az reyting diyelim 2
Çarşamba Muhteşem totalde 10
İşler Güçler 3
Ağır Roman en az 3
Dila Hanım en az 3
Acun her iki gün en az 5
1 Erkek 1 Kadın 3 reyting
Behzat 2 reyting
Not: Bu reytingler totale göre Starın düşürülmüş reytingleri. Bu halde bile totalde geçiyor atv`yi
BBEB ile alıyor zatenUmutsuz Ev Kadinlari'yla Kanal D 5 alamaz..
BBEB ile alıyor zaten
Ayrıca ben tıpkı Yalan Dünya gibi Umutsuz Ev Kadınlarından da yükseliş bekliyorum. Seyirci özlemiştir diziyi
Ertelendiği yok. Kanal D hiçbir zaman tarih açıklamadı ki ertelensinUmutsuz Ev Kadinlari'nin yayin tarihi de sürekli erteleniyor maalesef.. Sanki Kanal D diziden kurtulmak istiyor.. Ama bu sezon dizinin son sezonu olabilir.. Son dönemde reytingleri düsmüstü..
Allahnın seversen Salı 7ye ne zaman düştü. Veda ilk bölümüyle 3 aldı. Yükselmesi kesin. Ben Bile son yaza şans verdim. Kayıp Şehir de yükselecek dedim inanmadınız. Şimdiki haline baksanıza. Cuma 4 değil 5Kanal d pztsi 5 salı 7-8 çarşamba 4-5 perşembe 3 cuma 4 cumartesi pazar 4-5
Takas ilk bölümüyle Krem bile 3 almıştıRevan veda 3 le güçlü top oluyosa krem süper güç 4 alıyo
Reyting Kurdu açıkladı. 9.50 reyting
Survivor kaç reyting alır onu da bilmiyoruz. Yetenek Sizsinize de öyle diyorduk. TNS`de hesaplar değişti. Görmeden konuşmamalıyızTotal çok yakın ama survivor başlayınca iki gruptada rahat 1 olur Star