28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Furkan diziyi izledin mi? Neden bahs ediyorsun?

Izlemedigim bir dizi hakkinda neden yorumda bulunayim ki?

atv gibi popüler bir kanalda ne zaman dinimiz Islam'i anlatan ve ön planda olan bir dizi oldu ? Veya basroller basörtülü..

Revan sen en yükseklerini söylüyon vadi zaten 3 dizisine bedel huzur öbgzk ye bedel karadayı da diger kalan ıvır zıvırlarına
Takas bana Kanal D`nin 3ün altında tek dizisini söyle. Bir tek Arka Sokaklar o da A/B`de 1 hafta öyle aldı. Ama ben atv`ninkileri söyleyeyim

Son Yazı saymıyorum. Şans verelim. Belki yükselir

Uçurum, Alemin kralı. Alev Alev ve Hayatta fiyasko olur. Neyse zaten tablo ortaya çıkacak. Burada iddia yapmammızın hiç bir faydası yok

Toplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde

Kayıp Şehir totalde Yalan Dünyayı geçebilir. A/B`si daha yüksektir zaten. Bir az zorlasa Huzur Sokağını da geçebilir. Kanal D bu işten anlıyor

Kayip sehir sbt'ye göre yine iyi sonuçlar alacak gibi, ama TNS önemli..

Atv fena gitmemiş ama keşke son yazı yayinlasaydı

Kayıp şehir yalan dünyayı geçer

Toplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde
Kanal D`yi koy kenara ben de Starı toplayayım

O Ses Türkiye en az 5-6 reyting, Babalr ve Evlatları onun ardından en az 2-3 reyting
Salı Evlerden Birine en az reyting diyelim 2
Çarşamba Muhteşem totalde 10
İşler Güçler 3
Ağır Roman en az 3
Dila Hanım en az 3
Acun her iki gün en az 5
1 Erkek 1 Kadın 3 reyting
Behzat 2 reyting

Not: Bu reytingler totale göre Starın düşürülmüş reytingleri. Bu halde bile totalde geçiyor atv`yi

Kanal D'nin Cuma planı tutmuş gözüküyor. Hem Yalan Dünya'nın hem Kayıp Şehir'in durumu çok iyi... ATV Kayıp Şehir'i yalnız bırakmamak için Hayat Devam Ediyor'u Cuma PT2'ye çekebilir...

Kanal d Pt 1 pazartesi 6 salı 8 çarşamba 5 perşembe 5 cuma 5 cumartesi pazar 5 Kanal d 39 pt 1 çok yakın ama Atv 1 olur