28 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaderimin yazdigi gun Totalde iyi,AB grupunda normal

Kucuk aganin Totali hala iyi AB grupunda durumu kritik

Kacak maalesef cok dusmus (

Kaderimin yazıldığı gün üç grupta da çok iyi sonuçlar almış tebrikler :)

Eyvah eyvah beklediğimden de iyi sonuçlar almış özellikle ab ve abc grupların da zirveye oturmuş 😱

Küçük aga birincilikleri kaybetmeye devam ediyor :(

İki haftatir herkese diyorum kaderim. Y.G totis gecen hafta AB de birinci olmasına bakmayın diye ))) küçük ağanin reytingi de küçük olur)))

K.y.g num hikayesi saçma değil eski dizilerin modernleştirilmiş hali sadece. Ne saçma diziler var ülkede ))

Kaderimin yazıldığı gün super :)
Sonunda küçük ağa @Çiğdem- in dedigi gibi hakettigi oranlara düştü totalde 4 abde 2 hakettiği oranlar daha da düşer yani :)
Kanald yalan dünyayı salı 20.00 a koyaydı daha iyi olurdu :)
Kaderimin Çizildiği Gün süperrr :Z

Küçük ağa nın düşmesinde show un katkısı epey bir yüksek

show gündüz kuşağı çok iyi gidiyor

beni affet harikalar yaratıyor
aaa evet @cookies küçük ağa toteli 1-2 haftaya kaybeder dye demiştim çok şükür kısa zamanda gerçekleşti küçük ağa bir daha zirveyi göremez inş bu sezonda bitsin kurtulalım:Z:Z:Z
hahahha @gözlemci kaderimin çizildiği güne bende çok güldüm sabah sabah :F:F

Eyyvah Eyvah 3 coşmuş, çok iyi reyting almış. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün tuttu. Star sonunda bir drama tutturdu gibi. :)

O Ses Türkiye'nin durumu da çok iyi tv8'de olmasına rağmen. :)

Bu Tarz Benim çok iyi oranlarla üst sıralarda olmuş. :)
KYG tuttu tebrikler dizi fena değil. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün büyük yükseliş yaşarak Total grubunda da zirveyi almış. Helal olsun diziye tebrikler. :)

Küçük Ağa normal olarak düşmüş , Eyvah Eyvah 3 filmininde büyük etkisi var tabiki ama senaryo bitti bence. Sezon sonunu görür ve biter diye umuyorum.

O Ses Türkiye gayet iyi gidiyor , Ab grubu baya yüksek dün bende izledim. :)

Beni Affet müthiş gidiyor , Total grubunda yine +5 almış helal olsun diziye.

Şefkat Yerimdar'ı yayınlayarak Kanal D çok iyi etmiş. Total 3.8 , Ab 3.2 , ABC1 grubunda 5 reytinge dayanmış. :)

Emanet çok düşmüş , dizinin gün değişikliği işe yarayacak mı merak ediyorum doğrusu.
bitmedi Aşiret ağaları seyrettirmiyor geziye teşvikten ve kardak krizinide yaratanlar fettuhlah gülen diye şuçlu duruma düştü dizi darbeci dizi diyorlar

aaa evet @cookies küçük ağa toteli 1-2 haftaya kaybeder dye demiştim çok şükür kısa zamanda gerçekleşti küçük ağa bir daha zirveyi göremez inş bu sezonda bitsin kurtulalım:Z:Z:Z
Ben gülmeniz için söylememiştim ama iyi bir işe vesile olmuşum desene :)

kanal d haberin başında cüneyt özdemir küçük ağa ve Arka sokakların yapımcısının damadı
artık onunda hatrı var @Çiğdem- @gözlemci @Cengo

Küçük Ağa'nın bu durumda sezon sonunu görmesi gerçekten zor.Kanal D'nin daha başlamayan çok dizisi var.

kanal d haberin başında cüneyt özdemir küçük ağa ve Arka sokakların yapımcısının damadı
artık onunda hatrı var @Çiğdem- @gözlemci @Cengo
Neyde var hatrı ?? (b) Cüney haberlerde daha iyi gidicektir.Ayrıca dizilerin düşüş sebebibi ben haberlere bağlıyorum haberler izlenmeden dizilerde izlenmiyor artık...

Küçük Ağa'nın bu durumda sezon sonunu görmesi gerçekten zor.Kanal D'nin daha başlamayan çok dizisi var.
6 reytingle kesinnn biter .

Ayrıca ben küçük ağanın halen düştüğünü düşünmüyorum geçen sene 14-15 alan karagül kvp bile bu sene nerelerdeler,kaldı ki reytinglerde genel bir düşüş söz konusu ve bu 10 lu rakamlar arasında durumu gayet iyi,ha Kaderimin yazıldığı Gün geçen sene olsaydı 12 leri kesin görürdü orası ayrı...

Küçük Ağa düşüş yaşamış ama abartmayın bu reytingleri alırsa ne bitmesi? :D Doğru geçen sezona oranla büyük düşüşte ama Totalde 6-7 arası, A/B`de 4-5 arası alıyor. Henüz bitmez.

Kaderimin Yazıldığı Gün kalitesiz bir diziyi zirveden etti ama kendisinin kalitesi ondan da az. Bakalım kaliteli bir dizi gelip alabilecek mi zirveyi? :)

Küçük Ağa düşüş yaşamış ama abartmayın bu reytingleri alırsa ne bitmesi? :D Doğru geçen sezona oranla büyük düşüşte ama Totalde 6-7 arası, A/B`de 4-5 arası alıyor. Henüz bitmez.

Kaderimin Yazıldığı Gün kalitesiz bir diziyi zirveden etti ama kendisinin kalitesi ondan da az. Bakalım kaliteli bir dizi gelip alabilecek mi zirveyi? :)
Bütün diziler kalitesiz bir Yalan Dünya kaliteli zaten. :A