Kaderimin yazıldığı gün super
Sonunda küçük ağa @Çiğdem- in dedigi gibi hakettigi oranlara düştü totalde 4 abde 2 hakettiği oranlar daha da düşer yani
aaa evet @cookies küçük ağa toteli 1-2 haftaya kaybeder dye demiştim çok şükür kısa zamanda gerçekleşti küçük ağa bir daha zirveyi göremez inş bu sezonda bitsin kurtulalımKanald yalan dünyayı salı 20.00 a koyaydı daha iyi olurdu
Kaderimin Çizildiği Gün süperrr
Küçük ağa nın düşmesinde show un katkısı epey bir yüksek
show gündüz kuşağı çok iyi gidiyor
beni affet harikalar yaratıyor
bitmedi Aşiret ağaları seyrettirmiyor geziye teşvikten ve kardak krizinide yaratanlar fettuhlah gülen diye şuçlu duruma düştü dizi darbeci dizi diyorlarKaderimin Yazıldığı Gün büyük yükseliş yaşarak Total grubunda da zirveyi almış. Helal olsun diziye tebrikler.
Küçük Ağa normal olarak düşmüş , Eyvah Eyvah 3 filmininde büyük etkisi var tabiki ama senaryo bitti bence. Sezon sonunu görür ve biter diye umuyorum.
O Ses Türkiye gayet iyi gidiyor , Ab grubu baya yüksek dün bende izledim.
Beni Affet müthiş gidiyor , Total grubunda yine +5 almış helal olsun diziye.
Şefkat Yerimdar'ı yayınlayarak Kanal D çok iyi etmiş. Total 3.8 , Ab 3.2 , ABC1 grubunda 5 reytinge dayanmış.
Emanet çok düşmüş , dizinin gün değişikliği işe yarayacak mı merak ediyorum doğrusu.
Ben gülmeniz için söylememiştim ama iyi bir işe vesile olmuşum desene
kanal d haberin başında cüneyt özdemir küçük ağa ve Arka sokakların yapımcısının damadı
Neyde var hatrı ?? Cüney haberlerde daha iyi gidicektir.Ayrıca dizilerin düşüş sebebibi ben haberlere bağlıyorum haberler izlenmeden dizilerde izlenmiyor artık...
6 reytingle kesinnn biter .Küçük Ağa'nın bu durumda sezon sonunu görmesi gerçekten zor.Kanal D'nin daha başlamayan çok dizisi var.
Türker inanoğlunun damadı haberleri suncak kişi Küçük ağa bitmez yaniNeyde var hatrı ?? Cüney haberlerde daha iyi gidicektir.Ayrıca dizilerin düşüş sebebibi ben haberlere bağlıyorum haberler izlenmeden dizilerde izlenmiyor artık...
6 reytingle kesinnn biter .
Küçük ağa zaten bitmeyecek ama bununla da bağdaştırmıyorum,çünkü artık gönül hatır işlerine bakmıyor bu işler.Türker inanoğlunun damadı haberleri suncak kişi Küçük ağa bitmez yani
Bütün diziler kalitesiz bir Yalan Dünya kaliteli zaten.Küçük Ağa düşüş yaşamış ama abartmayın bu reytingleri alırsa ne bitmesi? Doğru geçen sezona oranla büyük düşüşte ama Totalde 6-7 arası, A/B`de 4-5 arası alıyor. Henüz bitmez.
Kaderimin Yazıldığı Gün kalitesiz bir diziyi zirveden etti ama kendisinin kalitesi ondan da az. Bakalım kaliteli bir dizi gelip alabilecek mi zirveyi?
Öyle bir şey demedim. Kaliteli dizilere kaliteli deriz.Bütün diziler kalitesiz bir Yalan Dünya kaliteli zaten.
Yalnız senin kalitesiz dediğin tüm diziler yükseliş yaşıyor.Öyle bir şey demedim. Kaliteli dizilere kaliteli deriz.
Totalde yükseliş yaşıyorlar ama A/B`de düşüş. Tam da beklediğim gibi.Yalnız senin kalitesiz dediğin tüm diziler yükseliş yaşıyor.
Yoo yanılıyorsun Karagül bu hafta iki grupta da yükseliş yaşadı hatta AB grubunu alıyordu neredeyse.Totalde yükseliş yaşıyorlar ama A/B`de düşüş. Tam da beklediğim gibi.
Genel olarak düşüşte ama.Yoo yanılıyorsun Karagül bu hafta iki grupta da yükseliş yaşadı hatta AB grubunu alıyordu neredeyse.