Nasıl böyle bir fotoğraf yaptın
tweetleri aldığım yerde ünlülerin tweetleri canlı çıkyorNasıl böyle bir fotoğraf yaptın
Tabii herkesin zevki farklı bence son sansürden sonra Şahan FOX'a fırça atmıştı Twitter'dan o yüzden yayınlamıyorlardır.
Sende gizem gizem hasbam.tweetleri aldığım yerde ünlülerin tweetleri canlı çıkyor
Zevkten sonra virgül var. Reyting için dediğini anladım zaten. İşte bence benim dediğim gibidir yoksa neden yazıp yazıp vazgeçsinler. Gururlu kanal helal olsun.Zevk değil reytingi için dedim. Olabilir ama daha önce de olmuştu son anda vazgeçmişlerdi.
fatih portakal @fatihportakal
Yayın saati için sorumlu ben değilim belki de en günahsız olan ))
Önemi yokteşekkür ederim uyardığın için ben hiç yazmazdım bir an içimden geldi
Zevkten sonra virgül var. Reyting için dediğini anladım zaten. İşte bence benim dediğim gibidir yoksa neden yazıp yazıp vazgeçsinler. Gururlu kanal helal olsun.
4 senedir hep aklımdan geçiriyorum UB haftalık dizi olsa diye?Ama lazım arada boşluk doldurmak için iyi filmler. 🙁
tweetleri aldığım yerde ünlülerin tweetleri canlı çıkyor
4 senedir hep aklımdan geçiriyorum UB haftalık dizi olsa diye?
bildiğin 3000 küsür ünlü var attıkları tweetler canlı çıkıyor mesela 21.12 de şu isimler gözüküyor:Nasıl yani
2 sene önce olsa yaprak dökümünün yerine süper olurdu4 senedir hep aklımdan geçiriyorum UB haftalık dizi olsa diye?