28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BBEB reklama girince Acun 12,50 olmuş, demek ki iki program birbirini etkiliyor biraz...

"Bana 3 gün önceden haber verdiler, pek hazırlanamadım" diyerek söze girdi, sence kim zorlamış ?

Genelde yarışmacılar kötü performans sergileyince öyle diyor ya Hülya da onlara atıfta bulundu.
Yanlış anlamışsın.

BBEB kalkmaz yayında 2.likte güzel hafta sonları için

Bir sonraki dlimde Acun yine bu oranlarda olur bence, reklam öncesi iyi yükseldi...

"Bana 3 gün önceden haber verdiler, pek hazırlanamadım" diyerek söze girdi, sence kim zorlamış ?

oradaki espri çok kalındı. bir çok yarışmacı mazeret ediyor, hazırlanamadım filan diye
hülya espri yaptı işte

Genelde yarışmacılar kötü performans sergileyince öyle diyor ya Hülya da onlara atıfta bulundu.
Yanlış anlamışsın.

Aslında dinlememiştim, fragmanda görmüştüm...

Zaten sıfır hazırlıkla çıktığı ortadaydı.

- - - Ekleme - - -

Yanlış anlamışsın.

Aslında dinlememiştim, fragmanda görmüştüm...

Zaten sıfır hazırlıkla çıktığı ortadaydı.

Harem bugün kü bölümü çok komik ve çok güzel.

Yarın Ab'de sürpriz yapabilir (TNS reytingte)

Acun yine zirvede olacak

- - - Ekleme - - -

Acun yine zirvede olacak

BBEB'ede oyun bitmiş galiba "şahane pazar" oyunlarını eklemeye başlamişlar
Şahane pazar'dan bardak kule oyununu almişlar...

Son düzenleme:
acun rahat 1.olur yarın

- - - Ekleme - - -

acun rahat 1.olur yarın

Çifter çifter geliyor mesajlar sunucu yine arızalandı galiba

Oha Acun Uçmuş
🙄

- - - Ekleme - - -

1) STAR: 9.61

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
2) KANALD: 4.24 3) ATV: 3.57 4) FOX: 3.28 5) TRT1: 2.17

- - - Ekleme - - -

1) STAR: 9.61

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
2) KANALD: 4.24 3) ATV: 3.57 4) FOX: 3.28 5) TRT1: 2.17

BBEB reklama girince dönmesi zor oluyor... Acun 10 dakika yayın, 5 dakika reklama rağmen çok iyi...

Bugün Acun iyi izlendi ama eskiden daha iyi yeteneklerle bu reytingleri alıyordu, şimdi yetenekler çok iyi olmadan da alıyor. O nedenle rakipler çok düşmüş diyorum...

- - - Ekleme - - -

BBEB reklama girince dönmesi zor oluyor... Acun 10 dakika yayın, 5 dakika reklama rağmen çok iyi...

Bugün Acun iyi izlendi ama eskiden daha iyi yeteneklerle bu reytingleri alıyordu, şimdi yetenekler çok iyi olmadan da alıyor. O nedenle rakipler çok düşmüş diyorum...