28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben dün hayat 15 reyting alır demiştim ama 12 reyting almış bende yanılmışım ama sorun değil arada öyle şeyler olur
)

Harem çok düşmüş,oysaki çok eğlenceli bólümdü,

eski bölğmlerden pek farkı yoktu . demek millet bayram gezmesine gitmiiş haremi izleyeceklerine
)) haram bu espiri yapıysa fazla uzamqaz maliyetini bile çıkarabilceğini sanmıyorum

Harem çok düşmüş,oysaki çok eğlenceli bólümdü,

Dünkü bölümün bir kısmını izledim, bence kötü bir bölüm değildi, hala tatil ortamında olmamızın etkileri vardır mutlaka, haftaya değerlendirmek lazım diziyi...

Yalnız saatinin değişmesinin bu düşüşte etkisi olabilir, dizi Acun ve BBEB'in son saatlerine kadar uzatıldı, özet kısmı daha boş bir saatte yayınlandığı için geçmiştir yeni bölümü...

Ben Bilmem Rtük Bilir reklam ver diyorum anlamıyorsun beni.
Acun'dan kaçacaz diye programı 23.40'a kadar uzatmışlar.

Karadayı ve BBEB aynı yolda.
Reklamı azaltıp süreyi uzatıyorlar ama Acun'dan kaçış yok.

Haklısın, rekabet ortamı hiç yok pazarları, artık cumartesileri de yok. Acun pazartesi dışında rahat, pazartesi de O Ses çok beğenildiği için hakkıyla zirvede...

cumartesi yine daha rekabet var yeşim meşim çıkıp acunu dağıtabiliyor
))) pazarda böyle bir dizi bilem yok ..

acun kalite arayan star da ab sini düşürmüş zaten kalitesiz olduğunu biliyordum tescillendi

HDE'den ne çabuk vazgeçildi.
Artacak daha o haftaya. Maçı bekliyoruz.

SBT De 6-7 Alıyor

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]HAREM[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]28.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:44:48[/TD]
[TD="align: center"]23:25:54[/TD]
[TD="align: center"]2,19[/TD]
[TD="align: center"]6,79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süresi standart bayramdan beri, reklam vermeyip uzamış değil, salı-cuma arası 19:45'de başlıyordu reklam için, şimdi 20:00'de başlıyor, fark bu...

Takma adlar yakışık almıyor, programların sevenlerini üzüyor olabilirsiniz, saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.

cumartesi yine daha rekabet var yeşim meşim çıkıp acunu dağıtabiliyor
))) pazarda böyle bir dizi bilem yok ..

Yeşim de kalmadı artık pek, cumartesi boşaldı gibi bu haftadan itibaren...

- - - Ekleme - - -

acun kalite arayan star da ab sini düşürmüş zaten kalitesiz olduğunu biliyordum tescillendi

A/B tatil modundan tam çıkamadı, onun da etkisi var...

Harem totalde en çok izlenen dizi olarak 9.olmuş
ve %2,78 almış..

HAREM AB'de şok yaşamış ve 13.olmuş. bence dün çok özet vermemeliydi hemen geçen hafta gibi 19:56'da yeni bölüm başlamalıydı!

Bu arada Acun yine özet ve yeni bölüm şeklinde böldü.

1 Erkek 1 Kadın tekrar olmasına rağmen a/b'de uçmuş!

- - - Ekleme - - -

Bir yığın takma ad var boşverin devam.

Bu arada Acun yine özet ve yeni bölüm şeklinde böldü.

1 Erkek 1 Kadın tekrar olmasına rağmen a/b'de uçmuş!

Dün istemeden öyle bölmüştü, bugün isteyerek öyle böldü, ancak tam yeni bölüm başlarken değil galiba, 5 dakika kadar geç bölmüş gibi...

Eskisi gibi bölse daha yüksek reyting alır muhtemelen, haftaya düzeltir hatasını...

- - - Ekleme - - -

Bir yığın takma ad var boşverin devam.

Ben öyle düşünmüyorum; macun, koçan, rtük bilir gibi lakaplar çok çirkin, herhangi bir arkadaşınızın size takma adla hitap ettiğini düşünseniz durumu anlarsınız aslında, burada sadece programı küçük göstermiyoruz, sevenlerini de aynı lakapla üzüyoruz...

hiçte bile. harem en kaliteli dizi. sakın kıskanmayın. bu hafta düşmüş, ama sadece bu haftalığına. haftaya artacaktır merak etme

hayatı izleyince aklıma futbol maçlarının son 30 dakikası geliyor hanı iki takım beraberliğe yatarda kimse kaleye gitmez al gülüm ver gülüm paslarıyla durum geçiştiriliyor konu var konuyu ilerletecek adam yok .. oyuncu var kamyonl ama oyuncular boş boş laflarla paslaşıp duruyorlar .. sanki dizi yeni teknik direktörünü beklerken işi rölantiye almış ..

Süresi standart bayramdan beri, reklam vermeyip uzamış değil, salı-cuma arası 19:45'de başlıyordu reklam için, şimdi 20:00'de başlıyor, fark bu...

Neyse sonuçta yine Acun'a olan korkusundan 21-22 arası reklam vermiyor... Rezillik!

Neyse sonuçta yine Acun korkusundan 21-22 arası reklam vermiyor... Rezillik!

Kendi reytinginin düşmesinden korkuyor aslında, doğrudan Acun'dan olmayabilir.

Dün Acun yeni bölüme 21:00-22:00 arası reklamı da soktu, takdir ettim bu arada...

Harem'in tek hatası ;

Dün çok özet verdi tam 1 saat 15 dk
(yani 19:30 - 20:45 arası)

ve yeni bölüm başladığında da zırt pırt reklam verdii

Asıl hata diziyi geç saate almak oldu... Rakiplerinin en iddialı anlarına geldi yeni bölümü...

evet işte dediğim gibi özeti 20.45'e kadar yaydı ve tam 20.45 de başladı ama hemen 20.46'da da reklama girdi. bence haftaya tam 20.00'de başlamalı özet 30 dk olmalı ( 2.bölümdeki gibi)