28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Bilmem Eşim Bilir izledim ve muhteşemdi yine bu arada galiba endgame demişti 4ü geçemez abde , sonra ben demiştim rahat geçer Halukta görücez demişti ve gördük , bu arada BBEB yine 40 dakikadan fazla reklam verdi tıpkı akşamki gigi ama baya yükselmiş.

Yorumum;
YST galiba bundan sonra özet ve yeni bölüm ayıracak hile yapmayacak , ama buna rağmen yükselip totalde 7,54 reyting özetide 6,33 reytingle ilk 2yi kapatmışlar , abde 6,67 reytingle iyi gitmiş.
BBEB oranlarını yükseltip totalde 6,11 reyting , abde 6,30 reyting alarak çok iyi gitmiş.
Harem totalde 9.sırada , abde ise daha kötü giderek 13.sırada yer aldı.
HDE totalde 10.sırada , zayıf olduğu abde ise Haremi geride bırakarak yine 10.sırada yer aldı.
Farklı Desenler totalde 13.sırada , abde 25.sırada yer aldı.

Acun, reklam bile veremeyen korkak BBEB'e çelmeyi takmış. :D:D

Bakalım Karadayı bu akşam reklam verebilecek mi(?) :D:D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]EN GUZEL BOLUM[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]28.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:29:35[/TD]
[TD="align: center"]19:41:32[/TD]
[TD="align: center"]2,78[/TD]
[TD="align: center"]10,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tekrar Bölümü Bile Adeta Mükemmel Gitmis Çogu Diziyi Ab Grubunda geçmis

MUhteşem Yüzyıl, Acun gösterildiyse normal. :)

Star Ana Haber mükemmel gitmiş.

40 yılın başı İyi gitmiş.. :d FOX haber ise her gün çok İyi :)

- - - Ekleme - - -

Fox'un Harem dizisi totalde 2.78 ve 8 SHR'le 9. sırada. AB'deyse Harem'in özeti yeni bölümünü geçmiş. Özet 2.2 ratingle 11 , yeni bölüm 12.

Pazartesi reyting konusu niye açılmadı ya halen dahaa

pazar gününü yora yora bi hal olduk pazartesi sayfası açılsada orda biraz yorumlaşsak :))

Ben Bilmem Esim Bilir basarili gitmis. Tebrik ederim

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Esim Bilir basarili gitmis. Tebrik ederim

Ben Bilmem Esim Bilir , Kanal D'yi çok iyi yerlere taşımaya devam ediyor! :D

pazartesi retinglerine geçelim sanırım bugün pazartesiye ayrı sayfa açılmıyor bunu ortak sayfa yaparız ben karadayıyı destekliyorum siz kimi destekliyorsunuz arkadaşlar :)

pazartesi retinglerine geçelim sanırım bugün pazartesiye ayrı sayfa açılmıyor bunu ortak sayfa yaparız ben karadayıyı destekliyorum siz kimi destekliyorsunuz arkadaşlar :)

Yer Gök Aşk umarım Iyı gıder :)

- - - Ekleme - - -

17:00 - 18:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.02 , 2) STAR: 3.65 , 3) ATV: 2.75

16:00 - 17:00 ortalama
<S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) FOX: 3.79 , 2) KANALD: 2.56 , 3) ATV: 1.84

</EM>