Hazem
Favori Üye
Ben Bilmem Eşim Bilir izledim ve muhteşemdi yine bu arada galiba endgame demişti 4ü geçemez abde , sonra ben demiştim rahat geçer Halukta görücez demişti ve gördük , bu arada BBEB yine 40 dakikadan fazla reklam verdi tıpkı akşamki gigi ama baya yükselmiş.
Yorumum;
YST galiba bundan sonra özet ve yeni bölüm ayıracak hile yapmayacak , ama buna rağmen yükselip totalde 7,54 reyting özetide 6,33 reytingle ilk 2yi kapatmışlar , abde 6,67 reytingle iyi gitmiş.
BBEB oranlarını yükseltip totalde 6,11 reyting , abde 6,30 reyting alarak çok iyi gitmiş.
Harem totalde 9.sırada , abde ise daha kötü giderek 13.sırada yer aldı.
HDE totalde 10.sırada , zayıf olduğu abde ise Haremi geride bırakarak yine 10.sırada yer aldı.
Farklı Desenler totalde 13.sırada , abde 25.sırada yer aldı.
Yorumum;
YST galiba bundan sonra özet ve yeni bölüm ayıracak hile yapmayacak , ama buna rağmen yükselip totalde 7,54 reyting özetide 6,33 reytingle ilk 2yi kapatmışlar , abde 6,67 reytingle iyi gitmiş.
BBEB oranlarını yükseltip totalde 6,11 reyting , abde 6,30 reyting alarak çok iyi gitmiş.
Harem totalde 9.sırada , abde ise daha kötü giderek 13.sırada yer aldı.
HDE totalde 10.sırada , zayıf olduğu abde ise Haremi geride bırakarak yine 10.sırada yer aldı.
Farklı Desenler totalde 13.sırada , abde 25.sırada yer aldı.