28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv colditz diye bir film başladı güzele benziyor .. izlemeyenler izlesin izleyenler uyusun ..

Sonuçlar çok şaşırtıcı, TNS dün SBT anlıklarda görünen büyük farkı azaltmış ve Yetenek Sizsiniz ile BBEB'i çok yakın aralıklarla yerleştirmiş, özellikle A/B'de iki program iç içe girmiş, birinci BBEB bile olabilirmiş...

BBEB'in tekrar A/B programı olması, Yetenek Sizsiniz'in ise Total programına dönüşmesi de ilginç. Bayram etkisi kalkmış anlaşılan...

Bu iki program dışında kimse başarılı değil, yine de en iyisi Harem...

Son düzenleme:
YST iki kısmı da iyi gitmiş bbeb iki gruptada takipte 1e1k tkr iyi gitmiş harem a/b'de özetine yenilmiş :d tebrikler yst ..

harem harem diyen foksçular nirade acaab.. ab de hayat devam ediyora geçiilmiş :))))) harem sıkıcı ve banal espirileriyle bu kadronun parasını zor çıkarır. ne zaman açsam sülüman espirisidir gidiyor. dekoltede sınır iyice açıldı ama ortada bu dekolteye uygun reyting yok :))))))))))) lakin hayat devam ediyor 8 sharrele bir yerlere gitmesi zor en az 15 share alması lazım "hayat"ın devam etmesi için :)))))). senaryoyu artık toparlamaları lazım gerçi izlemiyorum ama hep aynı konu üzerinde dönmeleri dizinin bir yere gitmemesine çare olmalılar. ne zamn zaping yapsam aynı konu.. artık diziye radikal bir değişiklik lazım dizde iyi oyuncu kaynıyor ama onlara düzgün hikaye yok en son neslihan atagülde ödüllü oyunculara arasında girdi kıza ödül verilmedik yer kalmadı ama dizide çok basiit bir hikayele kızı kötü yola ha düşürdüler ha düşürecekler :))))) düşsede biz de kurtulsak yani. bu kıza daha iyi bir hikaye bulamadınız mı yahuu. ben şimdi otursam 10 tane iyi hikaye yazarım. :)))))

Dün YST heyecanlı, zevkli değil, bu kadar yüksek alması tuhaf diyordum, gerçekten de o kadar yüksek alması tuhafmış. Acun kötü bölüme rağmen yine de çok başarılı tabi, alışkanlıklar var muhtemelen...

Dün YST heyecanlı, zevkli değil, bu kadar yüksek alması tuhaf diyordum, gerçekten de o kadar yüksek alması tuhafmış. Acun kötü bölüme rağmen yine de çok başarılı tabi, alışkanlıklar var muhtemelen...

rakip yok ki atv ve fox berbat diziler yayınlıyor show tvse saçmalayıp duruyor . showun dünkü hamlesi gülsek mi aglasak mı :)))))

42 WIPE OUT 4 SHOW TV 28.10.2012 20:00:04 23:05:17 1,17 3,49

rakip yok ki atv ve fox berbat diziler yayınlıyor show tvse saçmalayıp duruyor . showun dünkü hamlesi gülsek mi aglasak mı :)))))

42 WIPE OUT 4 SHOW TV 28.10.2012 20:00:04 23:05:17 1,17 3,49

Haklısın, rekabet ortamı hiç yok pazarları, artık cumartesileri de yok. Acun pazartesi dışında rahat, pazartesi de O Ses çok beğenildiği için hakkıyla zirvede...

Dün burada BBEB'in A/B'de 4'ü geçmesi artık imkansız, program A/B'yi kaybetti demiştim, yanılmışım. Bayram nedeniyle tuhaf çıkıyormuş sanırım sonuçlar. :) Yine başarısız oldum dünkü tahminlerde. :(