28 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Firar (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Bir Günah Gibi (ATV)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 30.0%
  • Hülya Avşar Show (TNT)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum müthiş bir yükseliş yaparak Totalde 10 reytingi geçmeyi başarmış. Dizi A/B'de 11 reytingi geçmeyi başarmış.

Geçen hafta düşüş yaşayan Bir Çocuk Sevdim bu hafta yükselişe geçti. Dizi her iki grupta da 2. olmayı başardı.

Geçen hafta iyi giden Firar Totalde küçük bir düşüş yaşadı. Dizi esas düşmeyi A/B grubunda yaşadı ve 11. olabildi.

Alemin Kıralı A/B'de düşüş yaşamış. Dizi yinede ilk 10'a girmeyi başarmış.

Beyaz Show iyi giderek A/B'de 6. olmayı başardı.

Geçen hafta Beyaz Show'un yokluğunda yükselişe geçen Geniş Aile bu hafta düşüşe geçmiş. Dizi Totalde 32. olurken , A/B'de 45. olabilmiş. Dizinin Final bölümüne son 2 bölüm kaldı.

Dedektif Memoli özellikle A/B'de düşüşe geçti. Dizi Totalde 68. , A/B'de 94. olabildi.

Hülya Avşar Show kötü gitti. Program Totalde ilk 100'e dahi giremedi.

Yakında Final yapacak olan Zehirli Sarmaşık ise biraz yükseldi. Dizi Totalde 31. , A/B'de 24. oldu.

Son düzenleme:
Dedektif Memoli ve Geniş Aile'yi izledim. Geniş Aile'nin reklam aralarında ise Hülya Avşar Show'u izledim

geniş aile bu bölüm bittikten sonra 2 bölüm kaldı
ama dizide hiç final havası yok bence final final gibi olmayacak açık kapı bırakılacak ve 2 3 sene içinde geniş aile tekrar çekilecek gibi geliyor

bugün pt2'de fazla başarılı olacağını sanmıyorum çünkü çok geç yayınlandı ama son bölümler hatrına izlenip reytinglerinde yükselme olabilir

2-3 sene değil de 7-8 sene sonra çekilebilir.

Bu bölümler Final olacağı belli olmadan önceki bölümleri. Gerçek olayları Finalde göreceğiz.
Çünkü Final bilinerek çekildi.

Bugün geç kaldım mesaj yazmaya ama
) umarım geniş aile büyür firar bu hafta büyücektir eminim

geniş aileyi izledim ve bu bölümde resmen rtükle dans etti

Sonuçlar belli oldu

Firar düştü Ab'de önemli oranda reyting kaybetmiş

45GENIS AILESTAR1:31:441,20%4,69%
Dünkü bölüm güzeldi ama reytingler kötü gitmiş

totalde idare eder olsa bile ab'de resmen batmış geniş aile ama bu sonuçlar çok normal dizi hem final yapacak reyting umurlarında değil hemde cuma günü pt2'de reyting bakımından kötü bir dizi anca böyle reyting alır

Adını Feriha koydum iyi gidiyor bir çocuk sevdim de iyi gitmiş firar totalde iyi abd düsmüs bunun nedeni 10 dakika yeni bölümün geç baslamasi özetin fazla olmasi ve diziniin tekrarinin verilmesi olarak degerlendirdim alemin krali totalde iyi abd kötü gitmis

İzlediklerim;
- Dedektif Memoli
- Geniş Aile

Dedektif Memoli;
Kürşat geri döndü ve kendisini yeni kral ilan etti. Kürşat başkalarına tuzaklar kurdu. Sonlara doğru Cem vuruldu ve hatta Memoli sonlara doğru Kürşat'ı öldürmek üzereydi.

'Dedektif Memoli' Dizisi Reyting Hakkında Yorumum;
Geçmiş bölümlerine göre düşük bir reyting almış. Dizi, Total'de 68., A/B'de 94. olmuş.

Geniş Aile;
Çok güzel bir bölümdü. Cevahir ile Bilal'in faydasızlıkları yüzünden işler birbirine karıştı. Dizinin sonu şok edici bitti.

'Geniş Aile' Dizisi Reyting Hakkında Yorumum;
Reytinglerde iyice düştü dizinin. İlk sezonunu arar oldu desem yalan olmaz. Dizi, Total'de 32., A/B'de 45. olarak kötü gidişatını durduramadı ve finaline son 2 bölüm kaldı. Tabi bu düşüşte en büyük faktör Beyaz Show'un yayınlanmasıydı. Umarım gelecek bölümlerde hiç değilse ilk 10'da yer alsın. Son 2 bölüm kaldı...

Adini Feriha Koydum müthis reytingler almaya devam ediyor, dizi adeta uçuyor diyebiliriz.. Dünkü bölüm çok heyecanliydi ve bu reytingleri hakediyor bence..

Bir Çocuk Sevdim'de özellikle A/B grubunda çok iyi gidiyor, ama dizi Kanal D'nin yüzünü de güldürüyormuydur?

Firar'da Star için iyi reytingler almaya devam ediyor, özellikle total grubunda.. A/B grubunda hafif bir düsüs olsa da pek sorun olacagini zannetmiyorum Star için.. Ama yine de belli olmaz.

Zehirli Sarmasik'ta finale hazirlaniyor, 2 bölüm sonra bitecek olan dizi bu hafta da bekleneni verememis.. Ne diyelim.. Oyunculari yeni projelerde görme dilegiyle..