28 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Firar (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Bir Günah Gibi (ATV)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 30.0%
  • Hülya Avşar Show (TNT)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Merak ediyorum komedi dizisi hiç yok TV'de.. Neden geniş aileyi bitiriyorlar anlayabilmiş değilim. Akasya Durağı'na bin basıyor... İnsanlarda sürekli üzülmek, acı görmek istiyor. Merak etmeyin geniş aile final sezonunda en büyük acıyı yaşatacak. Çünkü o dizinin bitmesi için acı gerekli. Reyting düşüş sebeplerinden biride acı dolu dizilerle rekabet edemediğinden ve genellikle 16-20 yaş arası izleyicisi olduğundan ötürü. O yaştaki insanlar ya üniversiteye hazırlanır yada dershanelerle uğraşır. Öyle bir saate'de alındı ki; insan ne yapacağını şaşırıyor. Dershanesi olan mecburen izleyemiyor. Ayrıca insanımızda acıya meraklı ve acı çektiğinden ötürü, acısına acı katmak istiyor; ''gülmek'' değil.. Arka sokaklar vb. diziler gibi 16:00'da yayın yapabilir, o saat geniş aile için geç!

Merak ediyorum komedi dizisi hiç yok TV'de.. Neden geniş aileyi bitiriyorlar anlayabilmiş değilim. Akasya Durağı'na bin basıyor... İnsanlarda sürekli üzülmek, acı görmek istiyor. Merak etmeyin geniş aile final sezonunda en büyük acıyı yaşatacak. Çünkü o dizinin bitmesi için acı gerekli. Reyting düşüş sebeplerinden biride acı dolu dizilerle rekabet edemediğinden ve genellikle 16-20 yaş arası izleyicisi olduğundan ötürü. O yaştaki insanlar ya üniversiteye hazırlanır yada dershanelerle uğraşır. Öyle bir saate'de alındı ki; insan ne yapacağını şaşırıyor. Dershanesi olan mecburen izleyemiyor. Ayrıca insanımızda acıya meraklı ve acı çektiğinden ötürü, acısına acı katmak istiyor; ''gülmek'' değil.. Arka sokaklar vb. diziler gibi 16:00'da yayın yapabilir, o saat geniş aile için geç!

Haklısın ama 16.00'da yayın yapamaz Arka Sokaklar'ın da yeni bölümü 20.00'de yayınlanıyor...

Gülmeyi sevmiyoruz maalesef...

Hayır geç kalmadım. Tam zamanında geldim. Hatta öyle ki saniyesine kadar dakik.. Yalnız geniş aile biraz hızını alamadı ve kaptırdı. Kaptırıncada kimse ona yetişemedi yada yetişmeye çalışmadı. Ne yazık ki kendi haline bıraktılar. Ehh malum birşeyi kendi haline bırakınca ne olacağı meşhul.. Varolan birşeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyoruz. Pişman olacağız ama elden gelen birşey yok... Koyu bilal'in dediği gibi; beni evlatlıktan reddett ama mirasından mahrum etme =((