28 Aralık 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman | ATV

Oy: 0 0.0%
  • O Kız | Kanal D

• Kasaba Doktoru | TRT 1

• Kullanılan toplam oy
    14
Bende sen temiz kalplisin diyince kendime övgü olarak anladım. :A
Zaten öylesin. :bhr:
Elçin kiralık aşktan sonra hangi dizisini tutturdu ki engin yüzünden olan elçine oldu diyoruz?

Öbürü zaten elçinden beter özgür kusura bakmasın ama tutan dizisini hatırlamıyorum...
Niye kusura bakayım canım Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayacağım. :A Dizi konusunda şanssız maalesef. :A Tam da OGM’yle üstelik Gülseren’in dizisiyle sağlam bir dönüş yapar diye düşünüyordum ama yine olmadı. :A

Öncelikle @Özgür beyciğim ağır taştır, altında kalırsınız…

Sedef ve Elçin sultanlarım önümüzdeki hafta yükseleceklerdir, herkes müsterih olsun. Zaten Star’dan bahsediyoruz, bu reytinglerle 3 sezonu var bu dizinin hemen toprak atmışsınız üstüne, sanırsın Yalı Çapkını dışında tutturabildiği dizi var 18833838 sezondur. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies
Aynen sevdiği için 1.60 düşmüş değil mi? Sosyal medyadaki yorumlara bakarsan (Twitterdaki ergen dizi fanlarını demiyorum) Instagram’daki ve YouTube’daki gayet yetişkin seyirci aşkın bu kadar hızlı ve anlamsız şekilde başlamasından rahatsız. Bu hikayede elbet aşk olacak ama biz daha bu sendromu tam olarak görmedik. Bu adam ne yaptı da Peri bağlandı ve aşık oldu hemen? 3.bölümde “Sana bunun bedelini ağır ödeteceğim” diyen Peri’yi izleyip, bir sonraki bölüm adamla yatakta bulduk. Böyle olursa da izleyicide ters teper.

Sen çok iyi bir insansın kalbin temiz deyip vazgeçti ya ihbar etmekten. :A

Tamer nemi yaptı her ne kadar kapatsada başta kötü davranmadı aksine çok ilgili davrandı Periye böyle davranan olmamış hiç ne dedi annem bile beni sevmedi böyle ilgili davranmadı dedi değil mi bence bu yüzden Peri aşık oldu Tamere seyirci öyle der tekrar izler bunun örneklerini gördük o yüzden ordan girme bence Özgür haftaya yükselir 1.60 düşsede sonuçta 4 almış haftaya toparlarlar bu kadar eleştirmeye gerek yok bence
------

Elçin kiralık aşktan sonra hangi dizisini tutturdu ki engin yüzünden olan elçine oldu diyoruz?

Öbürü zaten elçinden beter özgür kusura bakmasın ama tutan dizisini hatırlamıyorum...

Elçinden beter derken?
------

Son cümlenin alıcısı sen değilsin, gözden mi kaçırdın ? :A
------

Sen seyrediyor msn?Bu kadar çabuk mu?Saçma... :A

Tabii ki izliyorum izlemeden nasıl yorum yapabilirim acaba :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tamer nemi yaptı her ne kadar kapatsada başta kötü davranmadı aksine çok ilgili davrandı Periye böyle davranan olmamış hiç ne dedi annem bile beni sevmedi böyle ilgili davranmadı dedi değil mi bence bu yüzden Peri aşık oldu Tamere seyirci öyle der tekrar izler bunun örneklerini gördük o yüzden ordan girme bence Özgür haftaya yükselir 1.60 düşsede sonuçta 4 almış haftaya toparlarlar bu kadar eleştirmeye gerek yok bence
------

Elçinden beter derken?
------

Tabii ki izliyorum izlemeden nasıl yorum yapabilirim acaba :D
Fiziksel bir şiddet yok ama psikolojik şiddet var. @Özgür

Zaten öylesin. :bhr:

Niye kusura bakayım canım Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayacağım. :A Dizi konusunda şanssız maalesef. :A Tam da OGM’yle üstelik Gülseren’in dizisiyle sağlam bir dönüş yapar diye düşünüyordum ama yine olmadı. :A
Madem Allah'ın bildiğini kuldan saklamıyorsun ben bunu deyince niye sert çıkıyorsun. :A

• İlginç
Reactions: Özgür