şike parayla değil artıkŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.
şike parayla değil artıkŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon muo may gat
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon muo may gat
Ok.şike parayla değil artıkayrıca bizim ihtiyacımız yok kalitemiz tescilli yılın dizisi olarak
Sana ne"Oh my god" olmasın o.
"Oh my god" olmasın o.
Ok.
Dün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.Sana ne
Hahaha beni mi takip ediyorsun gizli gizliDün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.
paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılarAaaaa şu paramça denen dizi 2.sezonuyla ab'de 6 reyting alan (denekler değişmeden önce de her kategoride 6 alan) 2.cilikle yetinen, geçen sene #Karadayı'yı paramparça ettik diye laf atan ama bu sene Kırgın Çiçekler karşısında reytingleri kırılan dizi değil mi @sürgünümdur, dur @xemrexxx'ye sormak gerek o bilir
Denek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılarayrıca hala ab ve abc1 de 1.
denek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o seseDenek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉
Foruma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamdenek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o sese
neyse sen gecenin kraliçesi haberlerine yorum yap ben yemek yicem 20 dk ye dönerim
reytinge göre yorum yapıcan yaniForuma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamuzak kalıyourm şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?