şike parayla değil artıkŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.![]()
şike parayla değil artıkŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.![]()
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon muo may gat
![]()
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon muo may gat
![]()
Ok.şike parayla değil artıkayrıca bizim ihtiyacımız yok kalitemiz tescilli yılın dizisi olarak
![]()
Sana ne"Oh my god" olmasın o.
"Oh my god" olmasın o.
Ok.![]()
Dün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.Sana ne![]()
Hahaha beni mi takip ediyorsun gizli gizliDün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.![]()
paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılarAaaaa şu paramça denen dizi 2.sezonuyla ab'de 6 reyting alan (denekler değişmeden önce de her kategoride 6 alan) 2.cilikle yetinen, geçen sene #Karadayı'yı paramparça ettik diye laf atan ama bu sene Kırgın Çiçekler karşısında reytingleri kırılan dizi değil mi @sürgünümdur, dur @xemrexxx'ye sormak gerek o bilir
![]()
Denek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılarayrıca hala ab ve abc1 de 1.
![]()
denek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o seseDenek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉![]()
Foruma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamdenek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o sese
neyse sen gecenin kraliçesi haberlerine yorum yap ben yemek yicem 20 dk ye dönerim![]()
reytinge göre yorum yapıcan yaniForuma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamuzak kalıyourm şimdilik.