şike parayla değil artık ayrıca bizim ihtiyacımız yok kalitemiz tescilli yılın dizisi olarakŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.
şike parayla değil artık ayrıca bizim ihtiyacımız yok kalitemiz tescilli yılın dizisi olarakŞikeliyse "yılın dizisi" de aynısından yapsın; bu işler reyting ile yürüyor, kuru laf ile değil. Sana bol kıskançlıklar diliyorum.
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon mu o may gat
"Oh my god" olmasın o.Aksiyon mu o may gat
Ok.şike parayla değil artık ayrıca bizim ihtiyacımız yok kalitemiz tescilli yılın dizisi olarak
Sana ne"Oh my god" olmasın o.
"Oh my god" olmasın o.
Ok.
Dün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.Sana ne
Hahaha beni mi takip ediyorsun gizli gizli dün yeni yıl kırgın çiçeklerde kutlanır tweeti attım 50 beğeni 14 rettweet yapıldı farkı benDün Twitter'dan da öyle yazmıştın, burada da görünce dikkatimi çekti.
paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılar ayrıca hala ab ve abc1 de 1.Aaaaa şu paramça denen dizi 2.sezonuyla ab'de 6 reyting alan (denekler değişmeden önce de her kategoride 6 alan) 2.cilikle yetinen, geçen sene #Karadayı'yı paramparça ettik diye laf atan ama bu sene Kırgın Çiçekler karşısında reytingleri kırılan dizi değil mi @sürgünüm dur, dur @xemrexxx'ye sormak gerek o bilir
Denek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉paramparça özel dizi başrolleri sevilmiyor tez kovulmalılar ayrıca hala ab ve abc1 de 1.
denek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o seseDenek değişemeden önce? Ali E. mi ne köeşsinde yazmıştı. Kaçmadı o haberi gözümden😉
Foruma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamuzak kalıyourm şimdilik.denek değişimi zaten bir paramparçaya bir karagüle yaradı az bira zda o sese
neyse sen gecenin kraliçesi haberlerine yorum yap ben yemek yicem 20 dk ye dönerim
reytinge göre yorum yapıcan yaniForuma ugramayı unutmazsam Salı günü yorum sayfasında yorumlicamuzak kalıyourm şimdilik.